دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری سلولهای بنیادی عنوان کرد: حرکت ایران همپای دنیا در مسیر توسعه سلولهای بنیادی
ایران در حوزه علوم سلولی و پزشکی بازساختی همپای دنیا حرکت کرده است، به طوریکه ایران اکنون حائز رتبه نخست منطقه و 14 جهانی در حوزه سلولهای بنیادی است.
روز خوش رونمایی دستاوردهای جدید سلولهای بنیادی
رونمایی از دستاوردهای جدید در حاشیه اختتامیه جشنواره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
3 کارگاه علمی در نخستین روز جشنواره سلولهای بنیادی برگزار شد
در نخستین روز از سومین جشنواره علوم و فناوریهای سلول بنیادی و پزشکی بازساختی 3 کارگاه علمی و آموزشی برگزار میشود.
سومین جشنواره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی آغاز شد
سومین جشنواره ملی علوم و فناوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، از امروز 3 آذرماه 97، فعالیت خود را با برگزاری کارگاه های تخصصی این حوزه آغاز کرد.
فراخوان پذیرش پژوهشگر پسادکتری
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران از میان دانشآموختگان مقطع دکتری و یا دانشجویان ترم آخر مقطع دکتری که علاقهمند به گذراندن دورههای پسادکتری در زمینههای مندرج در متن فراخوان، پژوهشگر پسادکتری میپذیرد.
دانشجویان دانشگاه باید در تلاش باشند تا ارتباط بین مردم و دانشگاه را بیشتر از پیش ایجاد نمایند.
به گزارش دبیرخانه شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست مشترکی با حضور دبیر شورای سلول های بنیادی دانشگاه و تنی چند از فعالان دانشجویی انجمن علمی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه در مورخه 11 مهرماه 97 در محل مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار گردید.
برنده میدان نوبل پزشکی ۲۰۱۸ مشخص شد
جایزه نوبل پزشکی سال 2018 به James P. Allison آمریکایی و Tasuku Honjo از ژاپن به دلیل کشف یک روش نوین در درمان سرطان با استفاده از سیستم ایمنی تعلق گرفت. این دستاور تکه گمشده پازلی است که محققان یک قرن به دنبال آن بودند.
تمایز مستقیم سلول های T خون محیطی به سلول های عصبی
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه Stanford دریافته اند سلول های ایمنی موجود در خون انسان، در محیط آزمایشگاه می توانند طی سه هفته با اضافه کردن چهار پروتئین به نورون های عملکردی تبدیل شوند.
مطالعه بر روی سلول های زایشی و ارتباط آن با بروز اتوسیم
به نظر می رسد که Fmr1 تولید پروتئین های بسیار بزرگ و حیاتی برای تولید سلول های تخم و نورون ها را تنظیم می کنند و موتاسیون در آن منجر به اختلال در تولید آن ها و بروز مشکلات برای انسان و سایر جانوران می شود. محققان امیدوارند به کمک این یافته ها به راهکار های درمانی جدید برای مقابله با بیماری اوتیسم برسند.
Blood transfusions with iPS cells OK?d by Japanese health ministry
The government has given the green light to using blood transfusions including platelets created from artificially derived stem cells to treat patients with intractable diseases.