مراکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی تلاش دارد به منظور آموزش و توانمندسازی اساتید، دانشجویان و کلیه فعالان حیطه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی به صورت مستمر با برگزاری رویدادهای مختلفی تحت عنوان رویدادهای "سل پلاس" زمینه آشنایی هرچه بیشتر گروه های هدف راجهت توسعه فناوری و تجاری سازی از ایده تا محصول و نیز کلیه آموزش های مورد نیاز دانشجویان و فعالان این حوزه را فراهم آورد.
ژورنال کلاب CellPlus JournalClube
ژورنال کلاب، یک استراتژی آموزشی با هدف ارتقا دانش و ایجاد توانایی ارزیابی انتقادی برمبنای شواهد در میان مخاطبان است.در این روش، با ایجاد تعامل با شنوندگان و بحث گروهی، محتوای ارائه شده یک پژوهش (مقاله) از پیش تعیین شده، ارزیابی می شود.
در مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران، این برنامه آموزشیبطور منظم و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، بطور هفتگی با هدایت دپارتمان های تخصصی موجود در این مرکز و با حضور محققان حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دپارتمان های مرکز برگزار می گردد و ثبت نام برای شرکت کنندگان آزاد مقدور نمی باشد.
کارگاهها CellPlus WorkShop
مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران با برنامه ریزی جهت برگزاری کارسوق های آموزشی در صدد فراهم نمودن فرصتی مناسب برای دانش جویان و محققان در محیطی صمیمانه و علمی، فارغ از محدودیتهای نظام کلاسیک آموزشی، به منظور انتقال دانش و فناوری های نوین می باشد. این استراتژی شامل برنامه ی آموزشی فشردهای است که با حضور گروه کوچکی از افراد تشکیل میشود و متمرکز برآموزشتکنیکها، اصول و مهارتهای مورد نیاز در یک زمینه ی تخصصی است.
سبک این کارگاهها عموما به شکل جلسههای گفتگو، آزمایش، بحث، کارگاههای عملی، مسابقه، و سایر روشهای متنوع برای آموزش است.
سخنرانی های مرز دانشCutting Edge Talks
مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران با برنامه ریزی جهت برگزاری سخنرانیهای تخصصی و گفتگوهای گروهی دربارهیموضوعات بروز در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی فضایی علمی را فراهم می نماید که ضمن آشنایی متخصصان با به روز ترین پیشرفت های حوزه خود، در هم افزایی، تبادل تجربه و ارتقای علمی آنان نقش بسزایی داشته باشد. پوستر سخنرانی های مرز دانش برگزار شده در قسمت رویداد های سل پلاس همین سایت قابل مشاهده می باشد.
مدارس فصلی تحت عنوان CellPlus College
مدارس فصلی فرصت مغتنمی است که با هدف دانش افزایی و پیشبرد مهارتی افراد توسط تیم آموزشی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران طراحی شده است. این رویداد علمی در هر دور برگزاری با هدف قرار دادن موضوع مشخصی در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، به تمام زوایای آن موضوع از سطح مقدماتی تا پیشرفته پرداخته و پکیجی جامع برای مخاطبان خود که به طور عمده دانشجویان و دانش پژوهان در حال تحصیل می باشند فراهم می آورد. نخستین مدرسه فصلی در تحت عنوان (چشم انداز پزشکی بازساختی- آزمایشگاه تا بالین در حوزه چشم، قلب و فک و صورت) از تاریخ 21 لغایت 23 آبان ماه 1398 برگزار گردید.
CellPlus TED
تد (به انگلیسی: TED، مخفف Technology, Entertainment, Design) یک مجموعه همایش جهانی است که توسط بنیاد Saplingکه سازمانی غیرانتفاعی خصوصی است، با شعار «ایدهها ارزش گسترش دارند»، برگزار میشود. تد در فوریه ۱۹۸۴ (اسفند ۱۳۶۲) به عنوان یک رویداد تکی پایهگذاری شد. مجموعه همایش سالیانه از ۱۹۹۰ شروع شد. تمرکز اولیهتد روی تکنولوژی و طراحی با ریشههای سیلیکون ولی بود، اما از آن پس تمرکزش وسیعتر شدهتا سخنرانیهایی از جمله موضوعات علمی، فرهنگی و دانشگاهی را نیز در برگیرد.
مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد رویداد های سل پلاس تد (CellPlus TED) را به طور رسمی و با حضور افراد موفق و مطرح در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزارکند.
وبینارCellPlus Webinar
وبینار مخفف اصطلاح Web-based seminar است که به معنی یک ارائه، سخنرانی، کارگاه یا سمینار مبتنی بر وب است. وبینارها به صورت مجازی از طریق نرمافزارهای ویدیوکنفرانس اجرا میشوند، بنابراین یکی از روشهای فوقالعاده جذاب و پویا برای انتقال اطلاعات به مخاطبانی هستند که از لحاظ جغرافیایی در مناطق مختلف پراکنده هستند.
مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران وبینار هایی تخصصی در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با محوریت آخرین دستاورد ها در این حوزه برگزار میکند.
رویدادهای استارتاپی CellPlus StartUp
استارتاپ ویکند یک رویداد علمی است که در 200 شهر مختلف دنیا برگذار می شود. در این رویداد 54 ساعته که معمولا در 3 روز آخر هفته برگذار می شود علاقه مندان به حوزه هایدیجیتال مارکتینگ، توسعه دهندگان وب و برنامه نویسان ، مدیران بازاریابی و کسب و کار های آنلاین و افرادی که به استارت آپ علاقه مند هستند شرکت می کنند.
در این رویداد ایده ها توسط صاحبان ایده مطرح شده و از بین افراد متخصصی که در حوزه های مختلف فعال بوده و در این رویداد شرکت کرده اند تیم سازی ها انجام می شود.پس از تیم سازی، شروع به تولید محصول اولیه می شود و بعد از ارائه محصول داورهای استارت آپ ویکند سه تیم برنده را اعلام می کنند. نکته بسیار مهم در استارت آپ ویکند هایی که برگذار می شود این است که تیم های برنده می توانند بعد از برگذاری رویداد همان تیم را حفظ کنند و به صورت جدی روی ایده و استارت آپ خود کار کنند و در نهایت آن را ارائه کنند.
در واقع هدف اصلی استارت آپ ویکند تیم سازی و راه اندازی استارت آپ با کمترین هزینه می باشد. مرکز جامع در نظر دارد این رویداد را در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و تولید محصولات مبتنی بر سلول برگزار کند.
تمامی رویدادهای مذکور در شبکه های اجتماعی مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران اطلاع رسانی خواهد شد.