درمان یک کودک مبتلا به لوسمی در انگلستان به کمک سلول های ایمنی مهندسی شده
پزشکان انگلیسی روز پنجشنبه اعلام کردند یک کودک یک ساله انگلیسی نخستین بیمار مبتلا به لوکمی (سرطان خون) در جهان است که به کمک سلول های ایمنی تغییر یافته ژنتیکی درمان شد.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی در بازدید از مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران:
پیشرفتهای علمی و فناوری حوزه پزشکی و سلامت کشور وارد بخش خصوصی شود
معاون توسعه فناوری معاونت علمی در بازدید از مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران که به همت ستاد توسعه فناوری های سلول های بنیادی صورت گرفت، بر ضرورت تجاری سازی طرح های حوزه سلول های بنیادی در قالب شرکت های دانش بنیان تاکید کرد.
توسط معاون علمی و فناوری رییس جمهوری موسسه پزشکی بازساختی و سلول درمانی در بیمارستان شریعتی افتتاح شد
موسسه پزشکی بازساختی و سلول درمانی توسط معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، عصر امروز در بیمارستان شریعتی تهران افتتاح شد.
تمدید مهلت فراخوان جایزه ملی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی
با توجه به درخواست های مکرر متقاضیان محترم، مقرر شد مهلت ارسال آثار و ثبت نام متقاضیان تا تاریخ 20 دیماه تمدید گردد. همچنین بنا به درخواست های متعدد و مصوبه کمیته مربوطه، مقرر شد ارسال طرح پژوهشی در بخش ایده های برتر برای مرحله دوم داوری الزامی باشد.
دکتر جعفریان:
ظرفیتهای لازم برای دستیابی به اقتصاد دانشبنیان در دانشگاهها مهیا شده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اقدام تازه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه شرکت های دانش بنیان گفت: مشوق های معاونت علمی بر توسعه شرکت های دانش بنیان زیر نظر دانشگاه کمک زیادی می کند.
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت می گیرد؛
برگزاری پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن های جراحان مغز و اعصاب در تهران
پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن های جراحان مغز و اعصاب با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به ریاست پروفسور مجید سمیعی از 29 فروردین تا 3 اردیبهشت 95 در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می شود.
ترکیب ریزربات با سلولهای مصنوعی برای احیاء اندامها و بافتها
محققان امیدوارند با ترکیب ریزرباتها و سلولهای مصنوعی موفق شوند اندامها و بافتهای موجودات زنده را احیاء کنند.
ساخت شبکهای از رگهای خونی با استفاده از قند و سیلیکون
موفقیت محققان آمریکایی در ساخت قالبی برای رشد رگهای خونی مصنوعی با استفاده از قند، چاپگر سهبعدی و سیلیکون، ساخت اعضای مصنوعی و قابلکاشت در بدن را سهلالوصولتر کرده است و میتواند روزی برای پیوند اعضای بدن مورد استفاده قرار گیرد.
پرورش سلولهای دارای کارکرد کبد انسان در آزمایشگاه
محققان موفق به یافتن روشی برای تولید و تکثیر سلولهای کبدی شدند که در خارج از بدن انسان هم فعالیت و هم سوخت و ساز دارند. این یافته میتواند باعث پیشرفتهای شگرفی در درمان بیماریهای کبدی، سرطان کبد و حتی کمک به بیماران نیازمند به پیوند کبد شود.
برنامه ریزی جهت اولین نشست هم اندیشی اساتید در حوزه فقه،حقوق،اخلاق و سلول های بنیادی
هماهنگی و برنامه ریزی های لازم جهت برگزاری اولین نشست هم اندیشی اساتید با حضور دکترحمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی و حجت السلام و المسلمین جناب آقای دکترعیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، حجت السلام و المسلمین جناب آقای غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از همکاران در محل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.