برنامه ریزی جهت اولین نشست هم اندیشی اساتید در حوزه فقه،حقوق،اخلاق و سلول های بنیادی
هماهنگی و برنامه ریزی های لازم جهت برگزاری اولین نشست هم اندیشی اساتید با حضور دکترحمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی و حجت السلام و المسلمین جناب آقای دکترعیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، حجت السلام و المسلمین جناب آقای غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از همکاران در محل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی، هماهنگی و برنامه ریزی های لازم جهت برگزاری اولین نشست هم اندیشی اساتید با حضور دکترحمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی و حجت السلام و المسلمین جناب آقای دکترعیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، حجت السلام و المسلمین جناب آقای غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از همکاران در محل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
در ابتدای جلسه حجت السلام والمسلمین جناب آقای دکترعیسی زاده بر لزوم توجه بیشتر به فرمایشات ارزشمند مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص پیشبرد اهداف و نقش ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی در حیطه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی پرداخت و ضمن تأکید بر برگزاری این نشست با عنوان چالش های اخلاق، فقه و حقوق در حیطه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در 23 و24 دی ماه گزارشی از فعالیت های قبلی صورت پذیرفته در این زمینه ارائه نمود.
حجت السلام والمسلمین جناب آقای دکترعیسی زاده در ادامه بیانات خود بر لزوم استفاده از ظرفیت هایی که منجر به تولید ایده های فرهنگی شود تأکید کرد.
سپس دکترحمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی با تأکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در زمینه سلول های بنیادی به نقش و اهمیت بالای اخلاق، فقه و حقوق در این حیطه پرداخت. دبیر ستاد تأکید کرد: در این نشست باید از افراد متخصص دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دعوت بعمل آید. وی از برگزاری سمیار یک روزه اخلاق پزشکی و سلول های بنیادی در دانشگاه علوم پزشکی قم در آینده خبرداد.
در ادامه حجت السلام والمسلمین جناب آقای غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران توضیحاتی از فعالیت های صورت پذیرفته در این زمینه ارائه نمود. وی بر تشکیل کارگروه های تخصصی در زمینه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در استان های سراسر کشور تأکید نمود.
دکتر هاشمی نیز به اهمیت بالای مباحث اخلاقی و فقهی در زمینه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی اشاره کرد و توضیحاتی نیز در مورد برگزاری کارگروه های تخصصی در زمینه های مختلف علوم پزشکی در ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی ارائه نمود و نقش این کارگروه ها را در طراحی فراخوان سوال برای این نشست حائز اهمیت برشمرد.
در پایان آقای بختیاری به ارائه توضیحاتی در مورد برنامه ریزی و هماهنگی های صورت پذیرفته برای نشست هم اندیشی اساتید در دو روز و در 6 پنل پرداخت.
نظر دهید