بازسازی سلول های عضلانی در درمان دیستروفی عضلانی در مطالعات پیش بالینی
بر اساس یک مطالعه جدید، سلول های استخراج شده از یک نوع تومور خوش خیم می تواند سلول های بنیادی عضلانی اسکلتی را در موش های مبتلا به دیستروفی عضلانی بازسازی کند.
روشی جدید برای تبدیل سلول های پوست به سلول های بنیادی پرتوان
دانشمند ژاپنی Shinya Yamanaka قبلا کشف کرده بود که سلول های پوست بزرگسال می توانند به سلول های اولیه جنینی تبدیل شوند، به همین ترتیب آن ها را سلول های بنیادی پرتوان القایی نامید این فرایند بازبرنامه ریزی نامیده می شود.او موفق یه دریافت جایزه نوبل سال 2012 برای این یافته خود شد.
روشی نوین برای مبارزه با دیابت نوع یک
در مطالعه ای جدید محققین MIT با همکاری کمپانی Beta-O2 Technologies، یک ایمپلنت قابل پیوند و مفروش شده با سلول های جزایر پیوند را طراحی و تست کرده اند که منبع اکسیژن متعلق به خودش را دارد و می تواند هر 24 ساعت یکبار تعویض شود.
تولید سلول های NK با قابلیت پیوند آلوژنیک در ایمنی درمانی سرطان
محققان در موسسه A*STAR روش جدیدی را برای تولید مقادیر خالص از سلول های کشنده ذاتی ارائه کرده اند که منجر به تولید سلول هایی می شود که برای طیف وسیعی از بیماران مناسب هستند.
افزایش عمر با ویرایش ژنتیک: از پرورش خوک برای پیوند اعضاء تا معالجه پارکینسون با پیوند مغز
George Church میگوید: ویرایش ژنتیک آینده زندگی بشر را تغییر میدهد و منجر به تغییر در روند پیری و گسترش طول عمر انسان میشود.
استفاده از ذرات نانو برای افزایش کارایی سلول های CAR-T
در ایمنی درمانی، سلول های CAR T بر علیه تومورهای سرطانی عمل می کنند، با این حال میلیاردها سلول توموری از پوشش سلول های سالم استفاده می کنند تا به آن ها برای فرار از این سلول های ایمنی کمک کنند. اما دانشمندان مرکز تحقیقات سرطان Fred Hutchinson یک راه ارزان برای آسیب پذیر نمودن تومورها ابداع کرده اند.
افتتاح کارخانه جدید شرکت Mustang Bio جهت توسعه درمان های مبتنی بر سلول های CAR-T
شرکت Mustang Bio یکی از شرکت های پیشرو در حوزه بیوتکنولوژی اخیرا کارخانه ای جهت توسعه درمان های مبتنی بر سلول های CAR-T را در پارک علوم پزشکی UMass در ایالت ماساچوست افتتاح کرده است.
نقش اتوفاژی در تنظیم سلول های بنیادی
خودخواری یا اتوفاژی Autophagyبدین معنی است که سلول اجزای خود را در غشایی بستهبندی کرده، بعد این مجموعه با اندامکهای بازیافت سلول(لایزوزوم) درمیآمیزد تا آنزیمهای لایزوزوم، مواد مورد نظر را تخریب کنند. بدین ترتیب در اتوفاژی بخشهای بلا استفاده تخریب میشوند تا انرژی کافی برای تولید بخشهای جدید حاصل گردد.
کاهش علائم پارکینسون با کمک سلول های بنیادی در مطالعات پیش بالینی
محققان چینی دریافتند که استفاده از سلول های بنیادی جنینی می تواند علائم بیماری پارکینسون را در میمون ها کاهش دهد. این محققان اخیرا نتایج یافته های خود را در ژورنال معتبر Stem Cell Reports به چاپ رسانده اند.