توسعه تدوین قوانین و مقررات مرتبط با سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی توسط FDA
یکی از امیدوار کننده ترین زمینه های جدید علم پزشکی، حوزه سلول درمانی و استفاده از آن در پزشکی بازساختی است. این فن آوری های جدید، که بیشتر آن ها در مراحل اولیه توسعه قرار دارند، امیدواری قابل توجهی برای درمان بعضی از بیماری های خطرناک و غیر قابل تحمل بشریت ایجاد کرده اند.
ساخت اولین جنین دارای روند تکوینی با استفاده از سلول های بنیادی در آزمایشگاه
هدف دانشمندان از این پژوهش رشد جنین موش ¬ها در شرایط خارج از بدن نیست بلکه این روند، بینش جدیدی را در بررسی چگونگی توسعه جنین قبل از لانه گزینی بر ما می¬ گشاید. تاکنون پژوهشگران سعی کرده¬ اند ساختار سه بعدی جنین را در خارج از بدن شبیه¬ سازی کنند زیرا رحم مادر بسیار کوچکتر از آنست که بتوان تمامی جزئیات تکوینی را توسط سونوگرافی مشاهده نمود.
توسعه چشمگیر فعالیت شرکت های مختلف در زمینه آزمون های نوین مبتنی بر سلول
اخیرا، شرکت های بیوتکنولوژی و داروسازی سرمایه گذاری های وسیعی در زمینه تحقیق بر روی درمان های ایمونولوژیک می کنند زیرا پتانسیل رشد بسیار سریع آن توجه این شرکت ها را به خود جلب کرده است.
چالش کنترل فناوری CRISPR با کمک بازی آنلاین Eterna
آخرین نسخه بازی "Eterna" که توسط محققان دانشگاه استنفورد طراحی شده است، از 100 هزار بازیکن خواسته تا به طراحی یک مولکول برای کنترل فناوری ویرایش ژن " CRISPR " کمک کنند.
سیستم CRISPR راهی برای شناخت بیشتر اختلالات خود ایمنی
همانطور که در تاریخ 30 آگست 2017 در مجله Nature گزارش شد، تیمی از دانشگاه سانفرانسیسکو- کالیفرنیا (UCSF) و برکلی ابزاری بنام CRISPRa یا فعالگر CRISPR را در سال 2013 در UCSF توسعه دادند تا بتوانند توالی های افزاینده ژن هایی را که تکامل سلول های ایمنی T را تحت تاثیر قرار می دهند شناسایی کنند. توالی هایی که آنها توانستند شناسایی کنند به اختلالات خود ایمنی از جمله بیماری التهابی روده (IBD) و بیماری کرون ارتباط پیدا می کرد.
بهبود عملکرد سلول های عصبی میمون مبتلا به پارکینسون با استفاده از سلول های بنیادی القایی پرتوان
دانشمندان با استفاده از سلول های بنیادی توانستند عملکرد سلول های عصبی را به میمون پارکینسونی برگردانند و بیماری را کنترل نمایند. این یافته می تواند منجر به تغییر روش های درمانی در انسان گردد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی: جمهوری اسلامی ایران با تولید ٣١ درصد از تمامی مقالات سلولهای بنیادی در منطقه خاورمیانه رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، در هجدهمین کنگره بینالمللی پزشکی تولیدمثل همزمان با سیزدهمین کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی به بررسی علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در ایران پرداخت.
همکاری بیمارستان عمومی ماساچوست و شرکت CRISPR Therapeutics برای گسترش درمان های نوین مرتبط با سرطان
مرکز سرطان بیمارستان عمومی ماساچوست(MGHCC) و شرکت CRISPR Therapeutics قرارداد دوساله همکاری تحقیقاتی و دریافت مجوز های درمان های نوین مرتبط با سلول T علیه سرطان را به امضا رساندند.
محققان دانشگاه میشیگان پی بردند: امکان ایجاد سلول های بنیادی سرطانی با ترشح FGF2 از سلول های چربی دور شکمی
جیمی برنارد، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی میشیگان، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد شاخص توده بدنی یا BMI، بهترین نشانگر ریسک ابتلا به سرطان نیست. بلکه چاقی دور شکمی، و بخصوص میزان پروتئین موسوم به فاکتور رشد فیبروبلاست FGF2می تواند نشانه بهتری برای سرطانی شدن سلول ها باشد.
توسط FDA انجام گرفت: تایید اولین درمان بر پایه ژن درمانی در امریکا
شرکت ارایه کننده این روش درمانی که نوارتیس (Novartis) نام دارد هم اکنون این خدمات را در ازای ۴۷۵ هزار دلار (یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان) ارایه میدهد و مدعی است در ۸۳ درصد موارد مبتلایان به لوکمی حاد لنفوئیدی را "کاملا" درمان میکند.