مرکز_جامع_سلولهای_بنیادی_پزشکی_بازساختی

  • تاریخ انتشار : 1401/06/23 - 14:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 163
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری چهارمین جلسه کمیته مشورتی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

روز چهارشنبه مورخ 1401/06/23، چهارمین جلسه کمیته مشورتی سلول های بنیادی با حضور اعضای کمیته در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری با حضور معاون محترم جناب آقای دکتر فتوحی برگزار گردید.

روز چهارشنبه مورخ 1401/06/23، چهارمین جلسه کمیته مشورتی سلول های بنیادی با حضور اعضای کمیته در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید. از جمله حاضرین در این جلسه؛ آقایان دکتر فتوحی، دکتر حسن پور، دکتر کجباف زاده، دکتر حمیدیه، دکتر بیات، دکتر پاکدل، دکتر آقایان، دکتر شیرکوهی، دکتر احمدبیگی، دکتر پاکدل، دکتر قنبری و دکتر یونسیان  برگزار گردید. 

در آغاز جلسه آقای دکتر احمد بیگی در قالب یک ارائه، موضوع "نحوه حمایت دانشگاه از درمان های نوین" را مطرح نمودند و با اشاره به موضوعاتی از جمله مجموعه درمانهای مورد استفاده در زمینه سلول های بنیادی، داروهای موجود در حوزه ژن درمانی، مقالات چاپ شده و محصولات تولید شده در شاخه های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی آمارهای ارزنده ای را منتشر کردند.

در ادامه آقای دکتر حمیدیه، سرپرست مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با جمع بندی موضوعات مطروحه به درخواست معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه 3حوزه از علوم پزشکی بازساختی Regenerative Medicine را مطابق با قابلیت ها، ویژگی ها و فناوری ها معرفی نمودند و در این خصوص به بحث و گفت و گو و ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات پرداختند. از جمله موارد اشاره شده توسط اعضای محترم کمیته میتوان به :

1- تاثیر حمایت از شتابدهنده های بخش خصوصی در اجرای طرحهای فناورانه ، 2- بازنگری در برخی آیین نامه های مرتبط با اعضای هیات علمی، 3- ایجاد فرصت جهت ارائه طرح هایی که در این زمینه هستند در قالب پنل های چند ساعته، 4- توجه به سایر حوزه ها پس از اجرایی شدن گامهای اولیه، 5- حمایت و توجه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه به ظرفیت های بالقوه موجود در دانشگاه بجای سرمایه گذاری های کلان از ظرفیت های نوپای در حال شکل گیری؛ اشاره نمود.

در پایان جلسه دکتر فتوحی درخواست معرفی 3 الی 5 محصول با مشارکت، همراهی و همفکری اعضای کمیته به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه را داشتند و تاکید کردند در صورت اخذ موافقت اکثریت اعضا/تیم داوری طرح هایی که در جهت تولید یکی از این 3 الی 5 محصول باشد را مورد حمایت قرار میدهند. همچنین به اهمیت بحث فراخوان و اطلاع رسانی، برگزاری وبینار و معرفی برنامه های مورد حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در حوزه پزشکی بازساختی پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 217967
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *