برگزاری سومین جلسه کمیته مشورتی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
به گزارش روابط عمومی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، روز شنبه 5 شهریورماه، سومین جلسه کمیته مشورتی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با حضور معاون محترم تحقیقات و فناوری و اعضای کمیته مشورتی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، روز شنبه 5 شهریورماه، سومین جلسه کمیته مشورتی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با حضور معاون محترم تحقیقات و فناوری و اعضای کمیته مشورتی برگزار گردید.
این جلسه با محوریت موضوع " همگرایی فعالیت ها در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در پژوهشکده ها، مراکز تحقیقاتی و دانشکده ها "برگزار گردید . طی این جلسه جناب دکتر فتوحی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه تبیین و تعریف یک نقشه راه منسجم جهت برنامه ریزی، سازماندهی تمامی پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی فعال در این حوزه را یک موضوع مهم برشمردند و طی یک همه پرسی از مدعوین حاضر در این جلسه درخواست ارائه طریق و پیشنهاد بمنظور نوع همکاری و حمایت معاونت تحقیقات و فناوری نمودند.
جناب آقایان دکتر حمیدیه، دکتر حسن پور، دکتر کجباف زاده، دکتر بیات، دکتر آقایان، دکتر شیرکوهی، دکتر پاکدل، دکتر احمدبیگی و دکتر احمدوند بعنوان اعضای اصلی در این کمیته حضور داشتند.
دکتر حمیدیه سرپرست مرکز جامع سلول های بنیادی با اشاره به اهمیت برگزاری این جلسات و تاثیر مشارکت همکاران متخصص در بحث سلول های بنیادی(اعم از چشم، ارتوپد، کبد و گوارش، سرطان و استخوان) در تدوین چشم انداز جامع درخواست کردند هر مرکز با ارائه پیشنهادات خود در این کمیته جهت رسیدن به یک برنامه جامع همکاری نمایند. دکتر حمیدیه خاطر نشان کردند هزینه بالای پژوهش های حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی حضور شتابدهنده های تخصصی را جهت حمایت بیشتر تا رسیدن به نتیجه مطلوب پررنگ تر میکند.
سایر موضوعات مطروحه در این جلسه به شرح ذیل میباشد.
-اهمیت حمایت از طرح های فناورانه و پیشرو در حوزه سلول های بنیادی(از جمله کارتیسل، حوزه چشم و استخوان) ا طریق ارتباط با شتابدهنده های مستقر در مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی
-حمایت دانشگاه(معاونت تحقیقات و فناوری) از محصولات و کارهایی که به بازار نزدیک بوده و خاصیت تجاری شدن را دارند.
-حمایت از افراد متحصص و دارای پتانسیل
-کمک به افزایش مهارت و علم اندوزی افراد دارای پتانسیل
- حمایت از تولید دانش این حوزه
-انتقال و استقرار برخی از بخش های پروژه های تحقیقاتی که در بستر دانشگاه در حال انجام بوده و میتوانند از ظرفیت های موجود در مرکز جامع(از جمله اتاق های تمیز و اتاق های کشت ) استفاده نمایند.
نظر دهید