پنجمین جلسه شورای اجرای مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه برگزار گردید.
در جلسه شورای اجرای مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه عنوان شد: ضرورت پیشرفت سریع مرکز جامع و راه اندازی و بهره برداری از آن.
پنجمین جلسه شورای اجرای مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه با حضور اعضای محترم شورای اجرایی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه برگزار گردید.
نشست شورای اجرایی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور دبیر محترم شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه و جمعی از اساتید و پژوهشگران علاقه مند در این حوزه در محل آن مرکز، در تاریخ سه شنبه 26/02/96 برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر حمیدیه توضیحاتی کلی در خصوص امور انجام گرفته در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در زمینه اتاق های تمیز ارائه نمود و گفت: همانگونه که اعضای محترم شورای اجرایی مرکز اطلاع دارند به درخواست این معاونت کمیته ای در زمینه نظارت بر اتاق های تمیز مجموعه دانشگاه تشکیل شده است و زین پس تمام روندهای اجرایی اتاق های تمیز دانشگاه با نظارت مستقیم کمیته مذبور انجام خواهد گرفت. وی همچنین افزود: در طی جلساتی که با اعضای محترم این کمیته داشته ایم به نقاط مشترک و خوبی دست یافته ایم و تنها موردی که مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با آن مواجه است سرعت بسیار پایین و مساله زمان است. حمیدیه ادامه داد: با توجه به اینکه مراکز جامع قطب تبریز و سپس شیراز اخیرا راه اندازی شده و به بهره برداری رسیده اند ضرورت ایجاب می کند که پروژه دانشگاه تهران نیز با کیفیت بالا و صدالبته سرعت بیشتری پیشرفت کند.
در ادامه دکتر شعاع حسنی ضمن ارائه گزارشی کامل از جزئیات روند مربوط به اتاق های تمیز گفت: بعد از مذاکرات فشرده ای که بین تیم علمی مرکز جامع با اعضای محترم کمیته نظارت بر اتاق های تمیز دانشگاه انجام گرفت، گزارشی کامل از نحوه اجرای پروژه، پیش بینی هایی که از نظر علمی و فناوری روی این پروژه انجام شده و اهداف آن تهیه شد و به معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه تقدیم گردید و امیدواریم به زودی و با عنایت اساتید حاضر در این مجموعه، پروژه مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه تهران مورد بهره برداری قرار گیرد.
دکتر مدرسی نیز در ادامه گفت: متاسفانه روند بسیار کند حاکم در دانشگاه سبب شده تا محققان و همکاران ما از نیل اهداف میان مدت و بلند مدت در خصوص درمان بیماران لاعلاج عقب بمانند. وی ضمن اشاره به مشکلات موجود در بیماران مبتلا به چنین بیماری هایی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با آگاهی کامل از اینکه در آینده نه چندان دور در حوزه علم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی می تواند به عنوان مرکز رفرنس در کشور و حتی منطقه باشد، می بایست نسبت به این پروژه دید وسیع تری داشته باشد.
در ادامه جلسه اعضای این شورا نسبت به محل قرارگیری اتاق تمیز پروژه به بحث و گفتگو پرداختند.
پایان خبر / ادمین
ارسال به دوستان