دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی کشور:برای تضمین آینده پزشکی ایران ناگزیر از پیشرفت در زمینه سلولهای بنیادی و علوم نوین پزشکی هستیم.
به گزارش ايسنا، اميرعلي حميديه شنبه 9 ارديبهشت در جمع پژوهشگران و اعضاي شركتهاي دانشبينان علوم پزشكي شيراز گفت: كاربردي شدن فعاليتها در زمينه سلولهاي بنيادي و مباحث مرتبط، بستر ساز رشد در عرصه پزشكي است.
به گزارش ايسنا، اميرعلي حميديه شنبه 9 ارديبهشت در جمع پژوهشگران و اعضاي شركتهاي دانشبينان علوم پزشكي شيراز گفت: كاربردي شدن فعاليتها در زمينه سلولهاي بنيادي و مباحث مرتبط، بستر ساز رشد در عرصه پزشكي است.
وي با بيان اينكه دانشمندان ايراني مقالات زيادي در بخشهاي مختلف از جمله سلولهاي بنيادي منتشر ميكنند، گفت: رتبه جهاني ايران در زمينه توليد مقالات علمي مرتبط با سلولهاي بنيادي و علوم نوين پزشكي رو به بهبود است اما شيريني و حلاوت كار زماني احساس ميشود كه شاهد اقدامات عملي و كاربردي شدن علوم باشيم.
حميديه با تصريح اينكه سرعت پيشرفت در علوم نوين پزشكي بسيار سريع و غيرقابل باور است، گفت: پيشرفت علم سلولهاي بنيادي و بازساختي پزشكي به حدي است كه در آينده نه چندان دور ميتوان شاهد بينا شدن نابينا، شنوا شدن ناشنوا و درمان بسياري از ناتوانيها خواهيم بود.
او همچنين از گسترش دانش سلولهای بنیادی در ايران طي يك دهه گذشته گفت و خاطرنشان كرد: اگر 4 دهه قبل تمركز فعاليت مراكز درماني نظير بيمارستان نمازي شيراز بر روي درمان بيماريهاي واگير بود و امروز تلاشها در زمينه پيوند اعضا و بسياري از فعاليتهاي تاثيرگذار درماني است، در آينده حركت بايد به سمت كاربردي شدن علوم نوين پزشكي باشد.
حميديه با تصريح اينكه دستيابي به رشد علمي در حوزههاي مختلف علوم نوين پزشكي، نيازمند گسترش كمي و كيفي فعاليت شركتهاي دانشبنيان است، گفت: تمركز كار در معاونت علمي رياستجمهوري بر ايجاد ديد تجاريسازي محصولات شركتهاي دانشبنيان و خارج كردن فعاليتها از تهران و انجام اقدامات اساسي در سراسر كشور است.
اين مقام مسئول با اشاره به اينكه دانشگاه علوم پزشكي شيراز در عرصه علوم نوين پزشكي، پيشتاز بوده است، راهاندازي دومين مركز جامع سلولهاي بنيادي و پزشكي بازساختي در اين دانشگاه را يادآور شد و گفت: شيراز بعد از تبريز دومين شهري بود كه اين مركز را راهاندازي كرد.
حميديه تاكيد كرد كه تغيير نگاه و فرهنگ تحقيقات و پژوهشهاي علمي از مقاله به اقدامات كاربردي يكي از اولويتهاي معاونت علمي رياستجمهوري است.
پایان خبر / ادمین
ارسال به دوستان