دانشگاه علوم پزشکی تهران مجدانه در پی همکاری های بین المللی در زمینه علوم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی است.

دانشگاه علوم پزشکی تهران مجدانه در پی همکاری های بین المللی در زمینه علوم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی است.

به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، جلسه ای با حضور معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، و آقای دکتر فرزین فرزانه استاد دانشگاه King's College لندن برگزار گردید.

به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، جلسه ای با حضور معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، سرپرست امور تحقیقات و فناوری دانشگاه، دبیر محترم شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه و جناب آقای دکتر فرزین فرزانه استاد دانشگاه کینگزکالج لندن در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه دانشگاه در مورخ 06/10/1396 برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر صحرائیان ضمن خوش‌آمد گویی به میهمانان گفت: از اینکه میزبان اساتیدی چون جناب آقای دکتر فرزانه در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم، بسیار خرسندم و اعتقادم بر این است که در صورتی که بتوانیم به کمک چنین بزرگوارانی و همچنین همت دانشگاهیان تنها یک دانشمند دیگر همچون این عزیزان را تحویل کشور عزیزمان ایران بدهیم بخشی از دین خود را به مردم ادا خواهیم نمود. وی در ادامه افزود: دکتر حمیدیه با تمام قدرت ضمن مرتبط کردن دانشگاه به علم به روز دنیا در پی تعالی بخشیدن به روند موجود و همچنین آشتی بین دانشگاه و صنعت هستند.

سپس دکتر فرزین فرزانه، ضمن توصیف سابقه آموزشی، پژوهشی و خدماتی خود گفت: اغراق نخواهد بود اگر بگویم که هربار که به ایران سفر می کنم حس غرور به من دست می دهد،  چرا که با دیدن این همه شور و شوق برای پیشرفت و به روز ماندن و در نهایت خدمت به کشور و مردم حس شارژ شدن دوباره را پس از یک دوره پرکار تجربه می کنم. وی در ادامه افزود: حرکاتی که در این یکی دو سال گذشته در زمینه سلول درمانی و ژن درمانی در سایه تلاش های آقای دکتر حمیدیه و نهادهای ذی ربط دانشگاهی و دولتی انجام شده است حقیقتا مایه مباهات است.

دکتر فرزانه در ادامه گفت: کار اصلی بنده در دانشگاه بر این بنا شده است که فعالیت حقیقی هر ژن را کشف کنیم و عملکرد آن را فرامولکولی تر بررسی نماییم و سالهاست در این راه مطالعه و تحقیق می کنیم و اخیرا چندسالی نیز است که بخاطر کار با ویروس ها کم کم این ویروس ها را برای ژن درمانی تولید کرده ایم. خالی از لطف نیست که عرض کنم در چند سال گذشته بیش از 40 ویروس را برای ژن درمانی تولید کرده و به فروش رسانده ایم و جالب اینکه تمام این امور در آزمایشگاهی که بنده مدیریت آن را برعهده دارم انجام می گیرند که یکی از منابع کسب درآمد دانشگاه نیز تلقی می شود.

در ادامه دکتر حمیدیه ضمن تشریح روند انجام گرفته در مرکز جامع سلول های بنیادی و مدل نحوه همکاری با اساتید ایرانی خارج از کشور گفت: به اعتقاد بنده این جلسه یکی از جلسات بسیار مفید و مهم در عرض 2 سال گذشته است چرا که با علاقه ای که در تیم پژوهشی و ریاست محترم دانشگاه در این زمینه می بینم امیدوارم به زودی به آن جایگاهی که برای دانشگاه تعریف شده و در شان آن است برسیم. وی در ادامه از دکتر فرزانه خواست تا کلیاتی از برنامه ای که برای همکاری با دانشگاه تهران دارند را شرح دهد.

دکتر فرزانه نیز ضمن ابراز خوشحالی در این خصوص گفت: بنده بسیار خرسند خواهم بود تا به عنوان پلی بین ایران و خارج ایفای نقش نموده و پروژه های خاصی را که در سطح دنیا در حال انجام هستند به صورت بومی شده برای کشور تعریف کنم تا هم جوانان ایرانی بدون صرف هزینه های کلان با علم به روز دنیا آشنا شوند، و هم راه هایی برای ایجاد پتنت، تولید محصول و درآمدزایی معرفی کنیم.

در پایان دکتر صحرائیان، ضمن تشکر از دکتر حمیدیه بابت این جلسه قول مساعد دادند که برای همکاری ایشان با دانشگاه در اولین جلسه شورای هیات رئیسه این مورد را مطرح کنند.

پایان خبر / ادمین

 

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم