به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و انجمن نانوفناوری پزشکی ایران، دومین سمینار سلول‌های بنیادی و نانوفناوری بازساختی برگزار شد.

دومین سمینار سلول‌های بنیادی و نانوفناوری بازساختی برگزار شد

به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و انجمن نانوفناوری پزشکی ایران، دومین سمینار سلول‌های بنیادی و نانوفناوری بازساختی برگزار شد.

دومین سمینار سلول‌های بنیادی و نانوفناوری بازساختی صبح روز یکشنبه 14 شهریور سال 95 در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در دومین سمینار سلول‌های بنیادی و نانوفناوری بازساختی که صبح روز یکشنبه 14 شهریور سال 95 در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد، پس از خیرمقدم دکتر یونسیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر حمیدیه رییس سمینار و دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری سلول‌های بنیادی، حاضرین در این سمینار را تلفیقی از اساتید و دانشجویان حوزه‌های پزشکی و فنی خواند و گفت: تنها رشته خون و انکولوژی نیست که با حوزه سلول‌های بنیادی مرتبط است بلکه رشته‌های ارتوپدی، کانسر و درماتولوژی نیز به این حوزه واردشده‌اند. وی بابیان این‌که کار ستاد توسعه علوم و فناوری سلول‌های بنیادی، ترجمه این علم در رشته‌های مختلف پزشکی است گفت: دولت می‌تواند تنها بخشی از منابع عظیم مالی این حوزه را تقبل کند و بنابراین توسعه این حوزه درگرو ورود صنایع مختلف به آن و از میان رفتن مرز بین رشته‌های گوناگون است. دکتر حمیدیه پیشرفت کشور را درزمینهٔ تولید مقالات ISI با موضوع سلول‌های بنیادی رو به رشد خواند و افزود: ایران در این حوزه در حال رشد است و استفاده از همه ظرفیت‌های کشور به‌خصوص دانشگاه‌های فنی و مهندسی درروند این توسعه بسیار می‌توانند کمک‌کننده باشند. در بخشی دیگر از این سمینار، دکتر کیهان ور دبیر علمی سمینار سلول‌های بنیادی و نانوفناوری بازساختی گفت: ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی از 900 دانشمند برتر این حوزه در سرتاسر کشور تشکیل یافته است که 40 درصد این افراد، از حیطه‌های فنی و مهندسی هستند. وی از برگزاری کارگاه ژن‌درمانی با استفاده از فناوری Crispre برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: این کارگاه، توسط واحد فناوری سلول‌های بنیادی و مرکز تحقیقات چشم‌پزشکی بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای نخستین بار در کشور برگزار می‌شود. دبیر علمی سمینار، با اشاره به استقبال شرکت‌کنندگان برای ثبت‌نام در این کارگاه گفت: نزدیک به 45 شرکت‌کننده در این کارگاه ثبت‌نام و 125 نفر برای ثبت‌نام رزرو کرده‌اند که مقرر شد پنج جلسه دیگر در طی سال برگزار شود.
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم