پنجمین سمپوزیوم ژنتیک و سلول های بنیادی با رویکرد ژن درمانی در سالن همایش مرکز طبی کودکان برگزار شد.

برگزاری پنجمین سمپوزیوم ژنتیک و سلول های بنیادی با رویکرد ژن درمانی در مرکز طبی کودکان

پنجمین سمپوزیوم ژنتیک و سلول های بنیادی با رویکرد ژن درمانی در سالن همایش مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، این سمپوزیوم به همت ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، روز پنجشنبه 12 اردیبهشت 98 در سالن شماره یک همایش های مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، این سمپوزیوم به همت ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، روز پنجشنبه 12 اردیبهشت 98 در سالن شماره یک همایش های مرکز طبی کودکان برگزار شد.

گالری عکس

در ابتدای مراسم دکتر محسنی دبیر اجرایی سمپوزیوم ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: بسیار خوشحالم که برگزاری این سمپوزیوم با روز گرامیداشت مقام استاد همزمان شده، بر خود وظیفه می دانم که این روز بسیار ارزشمند را به اساتید بزرگوار حاضر در سالن، تبریک بگویم. حاصل فعالیت چهار ماهه دبیر خانه، شانزده سخنرانی و یک پانل چند تخخصصی است که امیدوارم مورد توجه حاضران قرار گیرد.

همچنین رخدادهای ارزشمندی در راستای توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی، در ستاد در حال پیگیری است تا مسیر توسعه این علم بیش از پیش هموار شود. به طور ویژه این روز را به دکتر امیر علی حمیدیه که با تمام وجود و با تلاش های بی دریغ این ستاد را هدایت می کنند تبریک می گویم.
در ادامه دکتر حمیدیه رئیس سمپوزیوم ضمن تبریک روز استاد به اساتید حاضر، گفت: پیش از شروع سمپوزیوم حضور دکتر حقدوست را در این برنامه گرامی می دارم و از زحمات دکتر محسنی دبیر اجرایی و دکتر شیرکوهی دبیر علمی قدردانی می کنم.

 

هدف ما در این سمپوزیوم تحریک، ترغیب و تشویق جوانان ایران برای توسعه علم است. ما باید تلاش کنیم تا از اتفاقات حوزه پزشکی که در دنیا می افتد جا نمانیم و حتی پیشتاز باشیم تا بتوانیم نام ایران را پرآوازه کنیم.
سپس دکتر حقدوست رئیس پژوهشکده آینده سلامت در خصوص دنیای آینده سلامت سخنرانی کرد و از پاسخ به پرسش های بشر در قرن 21 را مطرح کرد. وی کارگروهی و تسلط به علم انفورماتیک را مسیر ورود به پزشکی آینده خواند.
دکتر بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، ضمن سپاس از حضور اساتید و دانشجویان در این مرکز، روز استاد را تبریک گفت و افزود: امیدوارم برگزاری همایش ژنتیک و سلول های بنیادی با رویکرد ژن درمانی سبب خیری شود تا این مسیر هم به سایر فعالیت های پزشکی کشور بپیوندد چرا که نیاز بسیاری به آن حس می شود.

در ادامه سخنرانی دکتر بیگلری با موضوع ژن درمانی، تاریخچه و آینده آغاز شد.

روش های مختلف انتقال ژن، وکتورها و ژن درمانی، ژن درمانی در بیماری های مونوژنی و پلی ژنی، بیماری پروانه ای و تصحیح ژنی، نقش ژن درمانی در سرطان، پیشرفت های تکنولوژی ژن درمانی در نقص ایمنی ارثی، بیماری نقص ایمنی اکتسابی و عفونت HIV و اقدامات ژن درمانی، ژن درمانی در بیماری های چشم، ژن درمانی در تالاسمی، اقدامات ژن درمانی در هموفیلی از موارد مورد بحث در این سمپوزیوم بود.

پانل آشنایی با قوانین حقوقی و جنبه های اخلاقی در ژن درمانی، تهدید ها و مخاطرات ژن درمانی، بیماری دیستروفی عضلانی دوشن و نقش تصحیح ژنی از دیگر موضوعات سخنرانی شده بود.

از نقاط برجسته این سمپوزیوم، همزمانی آن با برگزاری همایش پاتولوژی است که در سالن دیگری از مرکز طبی کودکان در حال برگزاری می باشد.

به ویژه در مرکز طبی کودکان که دارای بخش پیوند سلولهای بنیادی، آزمایشگاه جامع و بخش ژنتیک منحصر به فرد با حضور اعضای هیئت علمی پاتولوژی مولکولی می باشد، برگزاری این رویداد علمی در کنار یکدیگر بسیار جالب توجه است.

حضور استاد بهادری و استاد آشتیانی از اساتید پیشکسوت دانشگاه، آن هم در روز استاد بر فضای علمی و معنوی سمپوزیوم افزود.

همچنین حضور دانش آموزان علاقه مند از دو استان کشور و استقبال بی نظیر دانشجویان از دیگر نقاط برجسته و قابل توجه سمپوزیوم بود.

این برنامه یک روزه با جلسه پرسش و پاسخ به پایان رسید.

 

 

خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

 پایان خبر / ادمین

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم