حضور رئیس دانشگاه در نشست هیئتمدیره پیمان گروه هشت و کنفرانس منطقهای مجمع جهانی سلامت در کانادا
رئیس دانشگاه، پیشنهاد میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از نشست منطقهای پیمان گروه هشت و مجمع جهانی سلامت در اردیبهشت سال 1398 را مطرح کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علی جعفریان به دعوت رئیس مجمع جهانی سلامت (World Health Summit) هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت 96 با همراهی دکتر امیرحسین تکیان، مدیر گروه سلامت جهانی دانشکده بهداشت و مسئول دبیرخانه پیمان گروه هشت دانشگاه در نشست هیئتمدیره پیمان گروه هشت (M8 Alliance) و کنفرانس علمی منطقهای مجمع جهانی سلامت در مونترال کانادا شرکت کردند.
نشست یکروزه هیئتمدیره پیمان گروه هشت به ریاست رئیس دانشکده پزشکی مونترال برای برنامهریزی دهمین مجمع سلامت در مهرماه امسال در برلین آلمان، برگزار و با تصویب هیئتمدیره مقرر شد هیئت عالیرتبهای از جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با موضوعات پوشش همگانی سلامت، امنیت جهانی و سلامت، آموزش سلامت و مسئله پناهندگان در آن شرکت و سخنرانی کند.
همچنین دکتر جعفریان پیشنهاد میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست منطقهای پیمان گروه هشت و مجمع جهانی سلامت در اردیبهشتماه 1398 را مطرح کرد که موردبحث قرار گرفت.
موارد و دستور کار نشست آتی منطقهای مجمع جهانی سلامت به میزبانی دانشگاه کویمبرا -پرتغال، تأسیس ژورنال سلامت جهانی وابسته به پیمان گروه هشت، عضویت دانشگاه استانبول ترکیه بهعنوان بیست و پنجمین عضو پیمان گروه هشت و گزارش عملکرد سالیانه و تصویب تراز مالی نیز ازجمله مورد مطروحه و مصوب نشست هیئتمدیره بود.
در پایان نیز در حاشیه ضیافت شام رسمی که به دعوت رئیس دانشگاه مونترال در محل دانشگاه و با حضور اعضای هیئتمدیره و روسای دانشگاههای علوم پزشکی استان کبک کانادا و میهمانان عالیرتبه دیگر برگزار شد، دکترای افتخاری دانشگاه مونترال به آقای پروفسور گنتن، رئیس مجمع جهانی سلامت اعطا شد.
در حاشیه این مراسم، دکتر جعفریان یادبود دانشگاه را به رئیس دانشگاه مونترال اهدا کرد و در خصوص همکاریهای مشترک با روسای دانشکدههای پزشکی مک گیل و لاوال کانادا بحث و تبادلنظر شد.
نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت نیز به مدت 2 روز در محل همایشهای مونترال Palais des Congress با حضور بیش از 600 شرکتکننده و صاحبنظران سلامت از کشورهای گوناگون و با محوریت اهداف توسعه پایدار، مهاجرت و پناهندگان، آموزش پزشکی، شهرنشینی و چالشهای آن، مقاومت ضد میکروبی، منابع انسانی سلامت و چالشهای قرن بیست و یکم روزهای دوشنبه و سهشنبه 18 و 19 اردیبهشت 96 با حضور وزیر بهداشت فدرال کانادا و وزیر بهداشت ایالت کبک برگزار شد.
6 سخنرانی کلیدی، 12 پانل تخصصی و 2 کارگاه از برنامههای این نشست بود.
ملاقات رئیس دانشگاه و رئیس موسسه سلامت جهانی دانشگاه ژنو و توافق در زمینه همکاریهای مشترک در زمینه آموزش سلامت جهانی؛ دعوت رئیس دانشگاه Sapienza رم – ایتالیا مبنی بر حضور نماینده دانشگاه در نشست تخصصی مهاجرت و پناهندگان در تیرماه جاری، توافق با رئیس دانشگاه کویمبرا پرتغال مبنی بر زمینههای مشارکت دانشگاه در نشست سال آتی منطقهای مجمع جهانی سلامت؛ توافق با رئیس گروه سلامت جهانی موسسه آموزش عالی ژنو مبنی بر مشارکت فعال دانشگاه در پروژه جهانی راه ابریشم، ملاقات با رئیس دانشکده بهداشت جانزهاپکینز آمریکا مبنی بر همکاریهای مشترک بهداشتی ازجمله مباحث مطروحه در حاشیه نشست بود.
همچنین رئیس دانشگاه به دعوت دکتر تارک موری، رئیس موسسه Montreal Institute For Clinical Research که موسسه پژوهشی عالیرتبه کبک و کانادا در انجام پژوهشهای بالینی و علوم پایه است در ضیافت ناهار و بازدیدی که خاص ایشان ترتیب داده شد بود شرکت کرد و زمینههای همکاری مشترک فیمابین نیز موردبحث و تبادلنظر قرار گرفت.هیئت نمایندگی دانشگاه در پایان این نشست فشرده و سهروزه روز سهشنبه 19 اردیبهشت به میهن بازگشت.
توضیح اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران بهعنوان نخستین و تنها عضو پیمان گروه هشت (M8 Alliance) از منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا، از تاریخ مهرماه 1395 به عضویت این پیمان درآمد که شامل دانشگاههای تراز اول و فرهنگستانهای علوم پزشکی سراسر جهان است و در زمینه سیاستگذاری در نظام سلامت جهانی حضوری پررنگ و برجسته دارد.
گالری تصاویر
ارسال به دوستان