جلسه هم اندیشی در خصوص نحوه ساختار و تاسیس شرکت دانش بنیان مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار گردید.
جلسه ای در خصوص نحوه مشارکت و فعالیت شرکتهای دانش بنیان فعال در زمینه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در مورخ ٩٦/١٠/٠٢ در محل معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، پیرو دستورات جلسه مشترکی که در دفتر معاونت محترم توسعه با حضور معاون محترم توسعه دانشگاه و همچنین معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه تعیین گردیده بود، جلسه ای با حضور مدیران عامل چند شرکت دانش بنیان فعال در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه در مورخ 1396/10/02 در محل معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر حمیدیه، دبیر شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه با ارائه کلیاتی از روند صورت پذیرفته در یک سال گذشته گفت: هدف این مرکز تاسیس محلی آکادمیک - صنعتی است و نه صرفا تحقیقاتی. از طرفی این مرکز چون مدل صرفا دولتی ندارد ساختار و نحوه همکاری در این مرکز بر اساس نیازها، داشته ها و برنامه های تعیین شده در پروپوزال اولیه و نیز سیاست های شرکت دانش بنیان مادر در این سیستم مشخص خواهد شد. وی در ادامه افزود: طبق قرارداد، برای راه اندازی این مرکز می بایست یک شرکت دانش بنیان مادر (که به صورت هولدینگ و یا حتی کنسرسیوم هم می تواند باشد) تاسیس شود. مدل پیشنهادی ما که در طی جلسات مشترکی که با معاونین محترم ریاست دانشگاه داشتیم بر این اساس است که شرکتهای دانش بنیان فعال و یا علاقه مند به فعالیت در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی تحت نام یک شرکت مادر که بر اساس قرار داد حداقل 51 درصد از سهام مرکز را در کل خواهند داشت شروع به فعالیت کنند؛ بدین ترتیب سیاستگذاری اصلی این مرکز نیز بر اساس نظرات اساتیدی خواهد بود که عضو هیات علمی فعال در این شرکتها هستند. ایشان در ادامه به تشریح موانع، اهداف و پیشنهادات ارائه شده پرداخت.
همچنین دکتر احمدبیگی ضمن تقدیر از تشکیل چنین جلسه ای و مهم دانستن دخالت شرکتهای دانش بنیان در این زمینه افزود: مهمترین نکته ای که در این بین می بایست به آن دقت شود نحوه مدیریت و نحوه تاسیس شرکت دانش بنیان است. در مورد مدیریت، نگرانی بنده این موضوع است که زمامداری اصلی این مجموعه با چه کسی یا مجموعه ای خواهد بود؟ با توجه به اینکه شرکت دانش بنیان مادری تاسیس خواهد شد آیا رتق و فتق اینجا با همان شرکت است و یا خیر؟ و اگر خیر این مورد باید آسیب شناسی گردد. در مورد شرکت دانش بنیان مادر نیز پیشنهادی که دارم ثبت یک برند برای این شرکت است تا تمام شرکتهایی که زیرمجموعه آن خواهند بود با کسب آگاهی از اینکه چه جایگاه و مرتبه ای برای این مجموعه دارند نسبت به آن دلسوزانه تر فعالیت نمایند.
دکتر توکلی در ادامه افزود: به عقیده بنده نیز جایگاه دقیق دانشگاه و شرکت مذکور باید مشخص گردد چرا که در صورتی که دانشگاه را برای مدیریت این مجموعه بدانیم، با وجود اینکه حتی سهم بیشتری در شرکت دانش بنیان مادر خواهیم داشت باید تاثیر دانشگاه را در تصمیمات این مجموعه نادیده نگیریم و طبیعتا این مورد معایب و منافع عدیده ای خواهد داشت.
در پایان دکتر شعاع حسنی ضمن تشریح پروژه اتاق تمیز مرکز به اعضاء حاضر در جلسه در مورد نحوه طراحی و پیشبرد نقشه های اتاق تمیز توضیحاتی را ارائه نمودند و سپس تمامی اعضا به اتفاق جهت بازدید از محل مرکز جامع سلول های بنیادی واقع در خیابان ایتالیا عازم این مرکز شدند.
پایان خبر / ادمین
ارسال به دوستان