انجام امور مربوط به نحوه همکاری دانشمندان ایرانی مقیم خارج از کشور و همچنین تسریع در ساخت و ساز اتاق های تمیز مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی مهمترین دغدغه روزهای آتی است.
به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، جلسه ی مشترک هفتگی با حضور معاون محترم توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، معاونت محترم تحقیقات و فناوری، سرپرست محترم امور عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، مدیرمحترم فنی و نظارت برطرح¬های عمرانی دانشگاه، مدیریت محترم نظارت و توسعه امور عمومی معاونت توسعه دانشگاه و دبیر محترم شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه در مورخ 25/10/1396 برگزار گردید.
به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، جلسه ی مشترک هفتگی با حضور معاون محترم توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، معاونت محترم تحقیقات و فناوری، سرپرست محترم امور عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، مدیرمحترم فنی و نظارت برطرحهای عمرانی دانشگاه، مدیریت محترم نظارت و توسعه امور عمومی معاونت توسعه دانشگاه و دبیر محترم شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه در مورخ 25/10/1396 برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه دکتر حمیدیه در خصوص نحوه تخصیص فضا برای راه اندازی بخش آزمایشگاه های مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: جدای بخش اتاق تمیز، مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی شامل چندین آزمایشگاه تخصصی می باشد که براساس پروپوزال مرکز و نیز در بستر پروژه های تعریف شده توسط اساتید ایرانی خارج از کشور و متخصصین داخلی طراحی گردیده است. اگرچه احتمال عدم حضور این اساتید سبب عقب افتادن این پروژه از مسیر پیشرفت خود نخواهد شد لکن شاکله دانشگاه با داشتن دغدغه پیشرفت و توسعه علم و فناوری می تواند ضمن انجام همکاری با این اساتید، ضمن فراهم ساختن شرایط انتقال تکنولوژی به کشور، سبب پیشرفت دانشگاه در کشور و منطقه گردد. لذا تجهیز و اجرای آزمایشگاه های مذکور یکی از مهمترین بحث های روزهای آتی است.
حمیدیه در ادامه گفت: نکته بعدی که به عقیده بنده ضروری به نظر می رسد نحوه همکاری دانشگاه با اساتید ایرانی خارج از کشور است. به خصوص که در این مدت توانسته ایم دو نفر از این اساتید را به صورت وابسته به عضویت هیات علمی دانشگاه درآوریم و امیدواریم با تنظیم و نهایی شدن قراردادهای ایشان بتوانیم هرچه سریعتر همکاری های بین دانشگاهی را چه از نظر انجام پروژه و چه از نظر تحصیل و تربیت دانش آموختگان مقاطع عالی صورت دهیم.
در ادامه دکتر بیگلر ضمن تاکید بر انجام پروژه اتاق تمیز در مرکز جامع گفت: بحث اساتید ایرانی خارج از کشور با توجه به ملاحضات حقوقی و پرداختهای ایشان می بایست بسیار با دقت و سریع پیش برود. وی ادامه داد: گرچه نحوه تخصیص بودجه برای حقوق های پرداختی ایشان بر اساس قراردادهای منعقد شده در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تا 2 سال مورد حمایت آن نهاد است لکن دانشگاه نیز ساز و کار حقوقی خود را دارد و لذا برای تسریع این امور می بایست به صورت موازی هر دو طرف در تنظیم قرارداد همکاری بین دانشگاهی نظارت داشته باشند، به همین جهت بنده پیشنهاد می کنم پیش نویس قرادادهای همکاری این اساتید در دفتر حقوقی و سپس مدیریت مالی دانشگاه نیز مورد بررسی واقع شود و سپس در زمینه نحوه همکاری بین دو دانشگاه از طریق معاونت پژوهشی اقدام گردد.
در پایان دکتر صحرائیان گفت: با توجه به صحبتهایی که امروز انجام گرفت، تنظیم جلسات جداگانه ای با حضور اعضا مرکز جامع در حضور معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین مذاکره با تیم دفتر حقوقی و معاونت محترم امور بین الملل ضروری به نظر می رسد که امیدوارم طی هفته های آتی انجام شود. نیز امیدوارم دفتر فنی دانشگاه هرچه سریع تر با انتشار درفت اولیه نقشه ی اتاق تمیز مرکز جامع ما را در اجرا و بهره برداری هرچه سریعتر این پروژه یاری کند.
پایان خبر / ادمین
ارسال به دوستان