لطفا جهت ارتباط با هر یک از شرکت های مستقر در مرکز نوآوری، از تماس با بخش اداری مرکز خودداری نمایید و از طریق شماره های تماس مستقیم هر شرکت اقدام به برقراری ارتباط نمائید.
معرفی شرکت های مستقر در مرکز جامع
شرکت تولید مواد دارویی اردیبهشت
شرکت تولید مواد دارویی اردیبهشت (سهامی خاص) در سال ۱۳۹۸ با استقرار در مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت خود را در زمینه تولید مواد زیستی هوشمند و پزشکی بازساختی آغاز کرده است.
(شماره تماس شرکت: 86054819-021)
شرکت درمان گستر رناپ
شرکت درمان گستر رناپ (سهامی خاص) فعالیت رسمی خود را از بهار سال 1398 هجری خورشیدی با استقرار در مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی آغاز کرد. محققان این شرکت به دنبال توسعه دانش فنی بومی با تکیه بر ظرفیت های بالقوه داخلی برای تولید فرآورده های زیست فن آورانهی عمدتا دارویی مبتنی بر فناوری استفاده از رناپ (mRNA) هستند. ورود ترکیبات حاوی رناپهای مختلف به داخل سلولهای بدن سبب تولید پروتئینهای هدف خواهد شد. این ترکیبات کاربردهای متنوعی در حوزه هایی چون تولید انواع واکسنها به منظور پیشگیری از انواع بیماری های عفونی، پیشگیری و درمان سرطان، درمان بیماری های قلب و عروق، دیابت و برخی از بیماری های ژنتیکی صعب العلاج خواهند داشت
(شماره تماس شرکت: 86054597-021)
شرکت ژرف اندیشان فناور زیست بسپار
شرکت دانش بنیان ژرف اندیشان زیست بسپار در سال 98 به منظور توسعه و تولید محصول با ایده ساخت جوهرهای زیستی برای دستگاه های چاپ زیستی در مرکز جامع مستقر شده است.
شرکت نیکاژن پژوه
شرکت نیکاژن پژوه در راستای تحقق ایده های فناورانه در زمینه تحقیقات میکروفلوئیدیک و ساخت کیتهای تشخیصی کمولومنسانس برپا گردید.
شرکت پردیس ژن فناوری سیرجان
شرکت پردیس ژن فناوری سیرجان در سال 1398 با هدف توسعه محصولات در حوزه سلول درمانی و با ایده تولید کیت جداسازیDNA با نانو ذرات مغناطیس در مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی مستقر شده است.
شرکت کارایاخته تجهیز آزما
شرکت کارایاخته تجهیز آزما در سال 98 مصوبه استقرار در مرکز جامع را با هدف توسعه ایده درمان سرطان مبتنی برCAR-T Cell دریافت نمود. در ادامه به منظور اجرایی نمودن این ایده قسمت ژن درمانی اتاق های تمیز مرکز جامع به منظور تجهیز و بهره برداری به مدت 5 سال در اختیار شرکت قرار خواهد گرفت. این شرکت در تاریخ 1/1/11400 فعالیت های آزمایشگاهی خود را در فضایGMP grade مرکز شروع خواهد نمود.
(شماره تماس شرکت: 66591160-021)
پروژهCAR T-Cell
لوسمی یکی از شایعترین بدخیمیهای دوران کودکی است که حدود 40 کودک در هر میلیون کودک زیر 15 سال را مبتلا میکند. لوسمی لنفوبلاستیک حاد(Acute Lymphoblastic Leukemia = ALL)، حدود 75% این موارد از لوسمی را شامل میشود. با توجه به شایع بودن لوسمی در کودکان، تشخیص سریعتر بیماری و شناسایی علایم بالینی و آزمایشگاهی اولیه همچنان مورد توجه قرار دارد.
ALLبر اساس رده سلولی به ردهT یا Bتقسیم میشود. اوج بروزALL در 2 تا 5 سالگی بوده و در پسران بیشتر از دختران میباشد به خصوصALL سلول T که با غلبه در جنس مذکر همراه است. علائم و نشانههای لوسمیهای حاد با ارتشاح سلولهای لوسمی در بافتهای طبیعی ارتباط دارند و موجب بروز نارسایی مغز استخوان (آنمی ـ نوتروپنی یا ترومبوسیتوپنی) یا ارتشاح بافتی اختصاصی(گرههای لنفاوی، کبد، طحال، مغز استخوان، پوست یا بیضهها) میشوند. علائم شایع عبارت از تب، رنگپریدگی، پتشی یا اکیموز، لتارژی، احساس کسالت، بیاشتهایی، درد استخوان یا مفاصل میباشد. معاینه بالینی بهطور شایعی وجود لنفادنوپاتی و هپاتواسپلنومگالی را نشان میدهد و درگیری علامتدار دستگاه عصبی مرکزی در هنگام بروز لوسمی حاد نادر است. بیضه بهعنوان محل خارج مدولاری شایعALL به شمار میرود که به صورت بزرگ شدن بدون درد یک یا دو بیضه ممکن است دیده شود. تشخیص لوسمی حاد بر اساس یافتن سلولهای بلاست نابالغ در اسمیرخون محیطی است که فوراً باید برای تایید تشخیص، آسپیراسیون مغز استخوان انجام شود.
CAR T cell therapyیاChimeric Antigen Receptorفرایندی ایمونولوژیک است که در آن سلول هایTاز خود فرد بیمار یا از یک فرد دهنده گرفته شده و در آزمایشگاه علیه آنتی ژن های خاصی که در سطح سلول های سرطانی (و نه در سطح سلول های سالم) بیان می شود، طراحی شده و بعد به درون بدن بیمار منتقل می شود. در بدن وقتی این سلول هایTآنتی ژن هدف خود را دیدند، فعال شده و مکانیسم های ایمونولوژیک را جهت مبارزه با سلول های سرطانی فراهم می کنند. در شکل زیر مراحل کار مشخص شده است:
فلوچارت انجام پروژه:
مراحل درمان با فناوری کارتیسل در چارت زیر آمده است و شامل چندین قسمت است که بخشهای غیر بالینی آن مشتمل بر ساخت ویروسهای لنتی ویروس، مهندسی سلولهایTو انجام تستهای حیوانی آن است.
شرکت راکیزه ژن فناور مواد
شرکت راکیزه ژن فناور مواد با همت جمعی از دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1399 تاسیس شد. این شرکت فعالیت خود را با هدف تولید انواع محیط های کشت میکروبی، بافرهای زیستی و کیت های استخراج ژنوم شروع کرد. هدف اصلی این شرکت دستیابی به دانش تولید مواد اولیه مورد نیاز در زمینه محصولات تولیدی به عنوان یک شرکت دانش بنیان می باشد.
شرکت امید آفرینان مهندسی آینده
شرکت امیدآفرینان مهندسی آینده از ابتدای تابستان 99 به منظور توسعه ایده طراحی و ساخت جوهرهای زیستی و ارائه خدمات چاپگرهای زیستی تولید شرکت و تعامل نزدیک تر با بازار هدف در حوزه پزشکی بازساختی در مرکز جامع مستقر شده است.
شرکت آریا سلول پژوهان
شرکت آریا سلول پژوهان از ابتدای آبان ماه 99 به منظور توسعه ایده تولید محصولات سلول درمانی و پزشکی بازساختی در حوزه ی ارتوپدی درمرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی مستقر شده است.
شرکت نیکا میعاد سورنا
شرکت نیکا میعاد سورنا پس از سال ها تحقیق و توسعه در زمینه ی تولید محصولات سلول درمانی ، در سال ۱۳۹۸ تاسیس شد. مهم ترین محصول این شرکت کیت آلفا PRP می باشد که محصول نسل دو PRP می باشد که با ایجاد تغییرات فیزیکی در لوله ی تهیه PRP بازدهی محصول و توانایی تغلیظ پلاکت ها را افزایش داده و دارای ریکاوری پلاکتی بالای ۹۰ درصد و قدرت تغلیظ پلاکتی در حد ۱۰ تا ۱۲ برابر می باشد. سایر محصولات شرکت نیکا میعاد سورنا شامل کیت ارتوکاین، PRGF و پلاسما ژل می باشند.