خاموش کردن ژن برای درمان بیماری آلزایمر
نتایج موفقیت آمیز اولین رویکرد خاموش کردن ژن برای درمان بیماری آلزایمر به منظور کاهش سطح پروتئین Tauدر انسان
برگزاری جلسه ریاست مرکز جامع با شرکت توسعه سلامت سروسان پارس
روز شنبه 16 اردیبهشت ماه جلسه ای با حضور خانم دکتر نوبری و مدیرعامل شرکت توسعه سلامت سروسان پارس برگزار گردید.
یافتههای جدیدی در مورد پیوند مغز استخوان و سلولهای بنیادی
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، یافتههایی در مورد پیوند مغز استخوان و سلولهای بنیادی ارائه دادهاند که میتواند به درمان بیماریهای خونی کمک کند.
دو دسته از سلولهای T تنظیمکننده، با پیامدهای درمانی شناسایی شدند
مطالعهای که توسط محققان بیمارستان کودکان فیلادلفیا (CHOP) انجام شد، نشان داد که دستهای از سلولهای T تنظیمکننده انسان از دو منبع مختلف منشأ میگیرند، یکی مربوط به خودایمنی و دیگری مربوط به ایمنی محافظتی است.
بازدید ریاست مرکز جامع نوآوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مرکز جامع سلولهای بنیاددی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران
به گزارش روابط عمومی مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز دوشنبه مورخ 11 اردیبهشت ماه 1402 ریاست محترم مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (سرکار خانم دکتر کلالی) از این مرکز بازدید نمودند.
جلوگیری از ابتلا به یک بیماری دندانی با بررسی سلولهای بنیادی
محققان ایرانی در تحقیقاتی موفق شدند برای جلوگیری از ابتلا به بیماری «پریودنتیت» از شایع ترین بیمای های دندانی روشی جدید را معرفی کنند.
ویرایش اولیه سلول های بنیادی خون برای درمان سلول داسی شکل در موش
تحقیقات جدید بیمارستان سنت جود نشان می دهد یک رویکرد ویرایش دقیق ژنوم، ویرایش اولیه، می تواند جهش های بیماری سلول داسی شکل(SCD) را در بیماران برطرف کند و به شکل طبیعی خود برگرداند.
تولید لیپوزوم هایی با اندازه دقیق در مقیاس نانو با کمک یک تکنیک جدید
هنگام سنتز لیپوزوم ها در مقیاس نانو، کنترل اندازه وزیکول به تعیین خواص دارویی آنها کمک میکند. اما روشهای مرسوم سنتز لیپوزوم میکروسیالی، از نظر اندازههایی که میتوانند تولید کنند و پایداری آن اندازهها محدود هستند.
شبیه سازی رشد قلب انسان توسط ارگانوئید
تیمی در دانشگاه فنی مونیخ (TUM) سلول های بنیادی را برای شبیه سازی تکوین قلب انسان القا کردند. نتیجه، نوعی "قلب مینیاتوری" است که به عنوان ارگانوئید شناخته می شود. این تکنیک امکان مطالعه اولین مرحله رشد قلب ما را فراهم کرده و تحقیقات در مورد بیماری ها را تسهیل می کند.
غیر متمرکز کردن تولیدات سلول درمانی و ژن درمانی
از لحاظ تاریخی، پیدایش سلولدرمانی و پس از آن ژندرمانی در مراکز دانشگاهی همراه است با تلفیق اکتشافات علمی سیستم ایمنی و بکار بردن این اکتشافات در آزمایشهای بالینی برای رفع نیازهای پزشکی مرتفع نشده، بویژه در سرطان و بیماریهای عفونی. امروزه، تمرکززدایی از سلول درمانی و ژندرمانی به عنوان پاسخی به هزینههای بالای چنین درمانهایی، در کنار کاهش پیچیدگیهای منطقی، کاهش خطر و مدت زمان فرآهم آوری درمان های مذکور، در حال ظهور است