پزشکی بازساختی؛ راهی به سوی آینده

پزشکی بازساختی، آینده درمان‌های پیشرفته/ بررسی یکی دیگر از ترندهای حوزه درمان در ایران‌فارما

⭕️ پزشکی بازساختی یکی از پیشرفته‌ترین شاخه‌های علم پزشکی است که با بهره‌گیری از تکنیک‌های نوینی همچون مهندسی بافت، درمان با سلول‌های بنیادی و استفاده از بیومواد هوشمند، به ترمیم و بازسازی بافت‌ها و اندام‌های آسیب‌دیده می‌پردازد.

✅ پیش‌بینی می‌شود این رویکرد نوآورانه به زودی شیوه‌های درمانی را، به‌ویژه در حوزه بیماری‌های مزمن و صعب‌العلاج، به‌طور چشمگیری متحول کند. با این حال، این حوزه نیز با چالش‌هایی به ویژه در بحث زیرساخت‌ها روبه‌رو است.
به گزارش مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران،  دکتر امیرعلی حمیدیه، رئیس پژوهشکده ژن، سلول و بافت و سرپرست مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نهمین نمایشگاه ایران‌فارما درباره پزشکی بازساختی و افق‌های پیش رو سخنرانی خواهد کرد.

⏰ زمان: پنج‌شنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۳۰

���� مکان: سالن ایران‌فارما استیج

⭕️ حضور در این کارگاه برای علاقه‌مندان رایگان است.

⭕️ لینک ثبت‌نام:

@fdmag
تهیه کننده:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: