بدون حامل ویروسی می تواند سریعتر و دقیق تر برای ویرایش ژن سلول های T استفاده شود
تیمی از دانشگاه California روش CRISPR-Cas9 مبتنی بر الکتروپوریشن را استفاده کرده اند که موجب حذف ویروس ها از فرآیند ویرایش ژن و ایجاد زمینه ای برای ویرایش ایمن تر، دقیق تر و کارآمدتر برای درمان مبتنی بر سلول های CAR-T و سایر موارد درمان های مبتنی بر سلول می شود
سومین سمپوزیوم سلول های بنیادی و کاربرد آن در بیماری های ریوی برگزار شد
به گزارش دبیرخانه شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، "سومین سمپوزیوم سلولهای بنیادی و کاربرد آن در بیماریهای ریوی" با حضور دکتر حمیدیه دبیر شورا ستاد، دکتر شروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان و جمعی از اساتید و پژوهشگران در تاریخ 4 مرداد ماه1397 در سالن دکتر قریب و همزمان شاخه دانش آموزی در سالن امید بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.
استفاده از ژن درمانی برای درمان دیابت نوع دو در مطالعات پیش بالینی
گروهی از محققان دانشگاه UAB اسپانیا توانستند اختلال متابولیک در جوندگان را بهطور کامل درمان کرده و امیدهای جدیدی را برای درمان دیابت نوع 2 زنده کنند.
تولید بانداژ هوشمند توسط محققان ایرانی
محققان دانشگاه Tufts ماساچوست بانداژ هوشمندی را تولید کرده اند که ضمن مدیریت زخم در بدن، در صورت نیاز درمان را نیز به اجرا میگذارد.
نوعی ویرایش ژن جایگزین جدیدی برای فناوری CRISPR
محققان دانشگاه Carnegie Mellon و Yale گزارش کرده اند که نوعی درمان ژنتیکی برای درمان اختلالات ژنتیکی در موش استفاده کرده اند. این اولین بار است که برای درمان وضعیتی که در طی رشد جنین رایج است، چنین روشی مورد استفاده قرار می گیرد.
بازسازی سلول های عضلانی در درمان دیستروفی عضلانی در مطالعات پیش بالینی
بر اساس یک مطالعه جدید، سلول های استخراج شده از یک نوع تومور خوش خیم می تواند سلول های بنیادی عضلانی اسکلتی را در موش های مبتلا به دیستروفی عضلانی بازسازی کند.
روشی جدید برای تبدیل سلول های پوست به سلول های بنیادی پرتوان
دانشمند ژاپنی Shinya Yamanaka قبلا کشف کرده بود که سلول های پوست بزرگسال می توانند به سلول های اولیه جنینی تبدیل شوند، به همین ترتیب آن ها را سلول های بنیادی پرتوان القایی نامید این فرایند بازبرنامه ریزی نامیده می شود.او موفق یه دریافت جایزه نوبل سال 2012 برای این یافته خود شد.
روشی نوین برای مبارزه با دیابت نوع یک
در مطالعه ای جدید محققین MIT با همکاری کمپانی Beta-O2 Technologies، یک ایمپلنت قابل پیوند و مفروش شده با سلول های جزایر پیوند را طراحی و تست کرده اند که منبع اکسیژن متعلق به خودش را دارد و می تواند هر 24 ساعت یکبار تعویض شود.
تولید سلول های NK با قابلیت پیوند آلوژنیک در ایمنی درمانی سرطان
محققان در موسسه A*STAR روش جدیدی را برای تولید مقادیر خالص از سلول های کشنده ذاتی ارائه کرده اند که منجر به تولید سلول هایی می شود که برای طیف وسیعی از بیماران مناسب هستند.
افزایش عمر با ویرایش ژنتیک: از پرورش خوک برای پیوند اعضاء تا معالجه پارکینسون با پیوند مغز
George Church میگوید: ویرایش ژنتیک آینده زندگی بشر را تغییر میدهد و منجر به تغییر در روند پیری و گسترش طول عمر انسان میشود.