22 دی 1403
logo

مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

بدون حامل ویروسی می تواند سریعتر و دقیق تر برای ویرایش ژن سلول های T استفاده شود

تیمی از دانشگاه California روش CRISPR-Cas9 مبتنی بر الکتروپوریشن را استفاده کرده اند که موجب حذف ویروس ها از فرآیند ویرایش ژن و ایجاد زمینه ای برای ویرایش ایمن تر، دقیق تر و کارآمدتر برای درمان مبتنی بر سلول های CAR-T و سایر موارد درمان های مبتنی بر سلول می شود

تیمی از دانشگاه California روش CRISPR-Cas9 مبتنی بر الکتروپوریشن را استفاده کرده اند که موجب حذف ویروس ها از فرآیند ویرایش ژن و ایجاد زمینه ای برای ویرایش ایمن تر، دقیق تر و کارآمدتر برای درمان مبتنی بر سلول های CAR-T و سایر موارد درمان های مبتنی بر سلول می شود.

آن ها می گویند تولید ویروس ها برای درمان های سلولی، مانند lentiviruses برای ترانسفکت سلول های CAR-T، می تواند تا یک سال طول بکشد، که باعث کند شدن زمان تحقیق می شود و زمانی که بیمار باید قبل از دریافت درمان صبر کند، افزایش می یابد.

محققان دریافتند که استفاده از الکتروپوریشن - فرایندی که غشاهای سلولی موقتا نفوذپذیری بیشتری را دارا می شود-  باعث کاهش سمیت می شود و به آن ها اجازه می دهد تا دقیقا در محل برش برنامه ریزی شده CRISPR در ژنوم برش داده شوند. از طرف دیگر محققان توانستند قطعات طویل تری از DNA را به سلول های T وارد کنند و فرصت های بیشتری برای درمان های مبتنی بر سلول باز کردند.

Alexander Marson از محققان این پژوهش می گوید: با این تکنیک و انتقال قطعات بزرگتری از DNA به درون سلول ما می توانیم سلول های CAR-T متنوع تری را ایجاد کنیم.

لینک: Fierce Biotech

پایان خبر / ادمین

 

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تنظیمات پس زمینه
متن استاتیک شماره 1324 موجود نیست