بازدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران از مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

روز شنبه مورخ 9 تیرماه، جمعی از مسئولین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایران از بخش های مختلف مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید نمودند. در ابتدای بازدید دکتر حمیدیه سرپرست مرکز نوآوری ضمن عرض خوشامدگویی به میهمانان به معرفی بخش های مختلف، نوع و نحوه فعالیت و تعامل مرکز با شرکتهای فناور مستقرپرداختند.

دکتر فلک معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران،خانم دکتر موسوی زاده سرپرست آزمایشگاه جامع، آقایان دکتر نجفی و دکتر شتی  سرپرست شبکه راهبردی دانشگاه و مدیریت توسعه تحقیقات از جمله مهمانان حاضر در بازدید بودند. ایشان ضمن استقبال از فعالیت های در حال انجام در مرکز نوآوری درخواست داشتند تا با در نظر گرفتن اولویت های دانشگاه تعاملات بیشتری با مرکز نوآوری سلول های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تهران داشته باشند و در خصوص نحوه عقد قرارداد با تیم های متقاضی استقرار، گزارشگیری، فعالیت اتاق های تمیز و آزمایشگاه جنرال از تجریبات این مرکز استفاده نمایند.

در ادامه بازدیدکنندگان با حضور سرپرست مرکز نوآوری از واحدهای فناور مستقر(شامل هسته های فناور، شرکت های دانش بنیان مستقر و شتابدهنده ها) دیدن کردند و با حوزه فعالیت و نحوه فعالیت آن ها در مرکز آشنا شدند.

تهیه کننده: