تلاش محققان برای استفاده از ژن درمانی در درمان آتروفی اپتیک غالب
آتروفی اپتیک غالب(DOA) با تخریب اعصاب چشمی مشخص می شود و در ابتدای بلوغ موجب بروز علایمی در بیماران می شود که از جمله آن ها می توان به از بین رفتن تدریجی بینایی و نقص در تشخیص رنگ و ... اشاره کرد که می تواند در نهایت منجر به نابینایی شود و متاسفانه درمان موثری برای این مشکل وجود ندارد.
کاربرد روزافزون استفاده از پلاسمای غنی از پلاکت در حوزه جراحی پلاستیک
انجمن جراحی پلاستیک آمریکا اعلام کرده است که استفاده از PRPطی چهار سال گذشته 25 درصد رشد داشته است. این افزایش توجه به این عامل را می توان به تبلیغاتی نیز ربط داد که بوسیله افراد مشهور برای نشان دادن مزایای درمانی و زیبایی این محصول ارائه شده است.
تولید ارگانوئید قلبی ضربان دار در آزمایشگاه
گروهی از محققان اولین "قلب کوچک" انسان را در آزمایشگاه ایجاد کردهاند که دارای ضربان است. اندامهای مینیاتوری یا ارگانوئیدهای این قلب کوچک آزمایشگاهی بزرگتر از دانههای کنجد نیستند و با استناد بر مجله "ساینس"(Science) با مونتاژ خود به خودی و با استفاده از سلولهای بنیادی پرتوان تولید شده است.
نوظهور و پرمصرف؛ حیاتبخشی با سلولها
«سلول»؛ آغازی برای حیات. زینتبخش آفرینش هم میتوان نامش را نهاد. چرا که همه داستان زندگیمان از همین جا آغاز میشود. اما در این میان سلولهای بنیادی کارشان بی نظیر است. آنها تمام سلول های بدن را میسازند؛ آن هم از هر نوعی که باشند.
سلولهای بنیادی و مقابله با کرونا؛ ایمنی در برابر ویروس بالا رفت
همهگیری ویروس کرونا تلاشها برای استفاده از فناوری در درمان را جدیتر کرد و حوزه سلولهای بنیادی نیز ظرفیتهایش را به کار بست.
پروتئین های مهم در سنتز پروتئین هایی که در بازسازی عضله موشها موثر است
محققان دانشگاه ایلینویز (IL ، ایالات متحده) کشف کرده اند که پروتئینی که بیشتر به دلیل اهمیت آن در سنتز پروتئین شناخته می شود ، نقش غیرمنتظره ای در بازسازی و رشد مجدد ماهیچه ها در سلول ها دارد. کار آنها ، که در مجله تحقیقات بالینی منتشر شده است ، می تواند به درمان جدیدی برای اختلالات منجر به از دست دادن عضلات منجر شود.
سلولهای بنیادی با فناوریهای پیشرفته تکثیر میشود و بیماران را درمان میکند
سلولهای بنیادی با توانایی تجدید خود یا تقسیم بدون پیر شدن و تمایز به سلولهایی با کارایی خاص تبدیل می شوند