دسترسی آزمایشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به مجلات نیچر فراهم شد
ناشرNature بیش از ۸۵ عنوان مجله معتبر در موضوعات علوم پزشکی، داروسازی، علوم پایه پزشکی و …. منتشر میکند.
فعالیت های مرتبط با کسب و کار در حوزه سلول های بنیای و پزشکی بازساختی
پروژه REGenableMED به مدل های کسب و کار، زنجیره ارزش و حوزه های نوآوری ورود کرده است. این پروژه به بررسی 10 مورد حوزه اقتصادی در بریتانیا شامل 7 شرکت خصوصی، 1 سازمان عمومی، 1 دانشگاه و 1 کنسرسیوم تحقیق و توسعه پرداخته است.
تولید چسب بیولوژیک توسط محققان ایرانی که در ۶۰ ثانیه خونریزی از زخمهای عمیق را متوقف می کند
گروهی از محققان به سرپرستی دکتر "نسیم عنابی"، استادیار ایرانی دانشگاه نورثایسترن و محقق وابسته به دانشگاه هاروارد و انستیتو تکنولوژی ماساچوست (MIT) و پروفسور "علی خادمحسینی"، استاد دانشگاه هاروارد و انستیتو تکنولوژی ماساچوست، موفق به تولید یک چسب الاستیک مخصوص جراحی شدهاند که میتواند زخمهای عمیق در پوست و ارگانها را در عرض 60 ثانیه مسدود نماید و دو حاشیه زخم را بدون نیاز به بخیه به هم برساند
مرکز تحقیقات خون وانکولوژی بیمارستان شریعتی کنگره سالانه پیوند مغز استخوان آسیا-اقیانوسیه را آبان برگزار میکند
دکتر قوام زاده در نشست خبری بیست دومین کنگره سالانه پیوند مغز استخوان آسیا-اقیانوسیه سرعت دستیابی به موفقیت در پیوند سلولهای بنیادی خونساز در ایران را بینظیر دانست.
چاپ سه بعدی یک دستگاه هوشمند برای تحریک الکتریکی قلب
محققان یک دستگاه الکتریکی را تولید کرده اند که می تواند اطراف قلب را احاطه کرده و باعث تحریک الکتریکی آن شود. بنابراین عملکرد قلب را در نارسایی قلبی ، که علت اصلی مرگ و میر می باشد را بهبود می بخشد.
آغاز کارآزمایی بالینی سلول درمانی فردمحور در بیماران مبتلا به سرطان های توپر مقاوم یا عود کرده
Immatics یک شرکت پیشرو در زمینه ایمونوتراپی سرطان است که کارآزمایی بالینی برای انجام فاز یک محصول مرتبط با سلول درمانی فردمحور خود به نام IMA101 را آغاز کرده است.
آغاز کارآزمایی بالینی ژن درمانی بر روی مبتلایان به هموفیلی A
اخیرا شرکت های سانگامو و فایزر اعلام کردند که با همکاری یکدیگر فاز یک و دو کارآزمایی بالینی نوعی ژن درمانی برای درمان با بیماری هموفیلی A که نوعی بیماری نادر است را آغاز کرده اند. محصول مورد آزمایش SB-525 نام دارد.
آغاز کارآزمایی بالینی تاثیر سلول های NK در جلوگیری از عود لوکمی در پیوندهای نیمه سازگار در مرکز MD Anderson
نتیجه پژوهش این گروه که در مجله Blood منتشر شده است مشخص نمود که تکثیر سلول های NK در شرایط آزمایشگاهی و تزریق آن با دوزهای بالا به بیماران در خطر بالای عود بیماری پس از پیوند، باعث عملکرد بهتر سلول های NK بیمار، کاهش عفونت های ویروسی و همچنین کاهش عود پس از پیوند نیمه سازگار می گردد و از طرفی بسیار ایمن و بدون عوارض جانبی می باشد.
توسعه تدوین قوانین و مقررات مرتبط با سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی توسط FDA
یکی از امیدوار کننده ترین زمینه های جدید علم پزشکی، حوزه سلول درمانی و استفاده از آن در پزشکی بازساختی است. این فن آوری های جدید، که بیشتر آن ها در مراحل اولیه توسعه قرار دارند، امیدواری قابل توجهی برای درمان بعضی از بیماری های خطرناک و غیر قابل تحمل بشریت ایجاد کرده اند.
ساخت اولین جنین دارای روند تکوینی با استفاده از سلول های بنیادی در آزمایشگاه
هدف دانشمندان از این پژوهش رشد جنین موش ¬ها در شرایط خارج از بدن نیست بلکه این روند، بینش جدیدی را در بررسی چگونگی توسعه جنین قبل از لانه گزینی بر ما می¬ گشاید. تاکنون پژوهشگران سعی کرده¬ اند ساختار سه بعدی جنین را در خارج از بدن شبیه¬ سازی کنند زیرا رحم مادر بسیار کوچکتر از آنست که بتوان تمامی جزئیات تکوینی را توسط سونوگرافی مشاهده نمود.