22 دی 1403
logo

مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

مهمترین رویداد حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی به کار خود پایان داد

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول‌های بنیادی معاونت علمی ریاست جمهوری و دبیر شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی باز ساختی گفت: با توجه به پیشرفت‌های صعودی و روزافزون این حوزه ، در صورت بهره گیری از حمایت های لازم، این حوزه پرچمدار ایران در فناوری‌های برتر جهان خواهد شد.

امیرعلی حمیدیه در مراسم اختتامیه این جشنواره از استقبال درخور توجه از این رویداد یاد کرد و گفت: به علت استقبال گسترده‌ی شرکت‌کنندگان، ثبت نام این رویداد 2هفته پس از اعلام فراخوان به علت کثرت مراجعه بسته شد ودر دومین دوره این جشنواره نزدیک به ۳ هزار شرکت کننده حضور داشتند.

وی بیان کرد: این جشنواره شامل استارتاپ ها ، فن‌بازار، جایزه ملی،  برگزاری 20 کارگاه آموزشی همزمان بود. همچنین بخش دانش‌آموزی با حضور بیش از ۱۲۰۰ دانش آموز طی 3 روز برگزار شد.

 

حمیدیه خاطرنشان کرد: دانش آموزان همزمان با برگزاری دومین کنگره سلول‌های بنیادی، کنگره‌ای را به صورت جداگانه در طبقه‌ای دیگر از سالن اجلاس برگزار می‌کردند، به‌طوری‌که تمامی برنامه‌های در نظر گرفته شده برای افراد بالای ۱۸ سال این رویداد، در بخش دانش‌آموزی توسط افراد زیر ۱۸ سال اجرا شد.

دبیر ستاد توسعه سلول‌های بنیادی با اشاره به این‌که در چند سال گذشته شرکت‌های فناور این حوزه انگشت‌شمار بودند افزود: بعد از گذشت دو سال تعداد این شرکت ها در ایران به ۷۰ شرکت رسیده است.

حمیدیه، بخش قابل توجه این رویداد را فن‌بازار خواند و گفت: برخی از طرح‌ها، پیش از ارائه در این بخش توسط سرمایه‌گذاران به عقد قرارداد منجر شدند و سرمایه‌گذاران از شرکت‌ها درخواست داشتند ایده‌های خود را در این بخش مطرح نکنند تا به صورت جداگانه تجاری‌سازی شوند.

دبیر شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، با اشاره به فعالیت‌های گسترده‌ی 15 سال گذشته ایران در این عرصه بیان کرد: تا ۵ تا 10 سال آینده راه حل بسیاری از بیماری های لاعلاج توسط سلول‌های بنیادی ارائه خواهد شد.

وی افزود: با برگزاری چنین رویدادی در کنار حمایت‌های ستاد، مشکل اصلی کشور از جمله تولید و اشتغال رفع خواهد شد. همان‌طوری که شاهد بودیم شرکتی که کار خود را با 2نفر آغاز کرده است توانسته ظرف 2 سال این ظرفیت را به 25 نفر برساند

حمیدیه اعلام کرد در صورت ادامه حمایت ها سلول های بنیادی می تواند در سال های آینده جزوه 2 یا 3 علم برتری باشد که نام ایران را در زمره چند کشور برتر دنیا قرار خواهد داد.

وی یکی از دستاوردهای برگزاری این جشنواره و کنگره را تشویق و ترغیب مشتاقان عرصه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانست و گفت: این افراد به سرمایه گذار نیاز دارند و مطمئن  هستیم پس از مدتی  سرمایه‌گذار خود را پیدا کرده و از حمایت دولت بی نیاز خواهند شد.

دبیر ستاد توسعه علوم وفناوری‌ های سلول‌های بنیادی ادامه داد: نمایندگان کشورهای مختلف دنیا در این رویداد حضور دارند که امیدواریم  پس از این رویداد ارتباط خود را با کشور ما قطع نکنند.

وی تاکید کرد علم مرز ندارد و ما از تمامی اندیشه های خارجی دعوت به همکاری می کنیم امیدواریم بتوانیم بیش از پیش فعالیت های بین المللی خود را توسعه دهیم.

 ادمین / پایان خبر

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تنظیمات پس زمینه
متن استاتیک شماره 1324 موجود نیست