رمزگشایی کدهای ژنتیکی با سرمایه گذاری SoftBank
SoftBank قصد دارد از یک شرکت فعال در حوژه فناوری های مبتنی بر زیست شناسی حمایت مالی کند. هدف این پروژه رمز گشایی از کدهای ژنتیکی انسان ها است.
شرکت های پیشگام حوزه ژن درمانی در آینده
سایت investorplace در مقاله ای به بررسی شرکت هایی پرداخته است که در آینده می تواند برای خریداران سهام موجب سودآوری شود.
نقش عملکردی ماکروفاژ ها در فرایند تکوین سلول های پستانی
مطالعه ای جدید در دانشگاه پرینستون نشان داده است که یکی از کلیدی ترین اعضای سیستم ایمنی یعنی ماکروفاژها، در زمان تکوین پستان نقش پرستار را برای سلول های این بافت بازی می کند.
پلاسما غنی از پلاکت تاثیری در ترمیم غضروف با کمک سلول های بنیادی ندارد
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه Pittsburgh از سلول های بنیادی مزانشیمی استخراج شده از بافت چربی و مغز استخوان برای ترمیم بافت غضروف استفاده کردند...
مهندسی بافت استخوان به کمک چاپگرهای سه بعدی
مهندسان زیستی در دانشگاه ایالتی Pennsylvania اخیرا یک جوهر کامپوزیتی ساخته شده از سه ماده را به کمک چاپ متخلخل سه بعدی، ساختار استخوان مانند ساخته اند.
لقاح آزمایشگاهی می تواند بر روی خصوصیات فیزیکی کودک در هنگام تولد اثر بگذارد
در مطالعه ای در دانشگاه Helsinki ، محققین به بررسی مکانیسم هایی پرداخته اند که به موجب آن ها IVF می تواند رشد جنین را تغییر دهد. بیش از 3 درصد نوزادان در فنلاند از طریق IVF متولد می شوند...
Researchers discover gene that controls bone-to-fat ratio in bone marrow
In an unexpected discovery, UCLA researchers have found that a gene previously known to control human metabolism also controls the equilibrium of bone and fat in bone marrow as well as how an adult stem cell expresses its final cell type.
کشف ژن دخیل در تنظیم بافت مغز استخوان
اخیرا محققین UCLA دریافته اند که ژن PGC-1α که پیش از این نقش آن در تبدیل و نگهداری انرژی در سلول های انسان مشخص شده بود می تواند در تبدیل شدن سلول های بنیادی به سلول های چربی یا سلول های مغز استخوان نیز نقش داشته باشد و بدین ترتیب تعادل استخوان و چربی در مغز استخوان را کنترل کند.
غربالگری بیماری های قلبی ژنتیکی با کمک کاردیومیست های مشتق از سلول های بنیادی پرتوان القایی
مطالعه ای جدید محققان دانشگاه Tampere فنلاند نشان داده است که با استفاده از هوش مصنوعی نه تنها جداسازی سلول های قلبی مریض از سلول های سالم در شرایط کشت امکان پذیر است، بلکه می توانند بین بیماری های قلبی ژنتیکی تمایز قائل شد.
اندازه گیری فعالیت الکتریکی سلول های عصبی به کمک نوعی فناوری جدید
پژوهشگران دانشکده پزشکی Northwestern با استفاده از یک روش جدید برای اندازه گیری فعالیت الکتریکی در سلول ها کشف کرده اند که برخی از نورون هایی که تحت تاثیر اسکلروزیس جانبی آمیوتروفیک(ALS) قرار می گیرند، تهییج پذیری پایینی را نشان می دهند.