22 دی 1403
logo

مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

طراحی مدل اداره شرکت دانش بنیان مادر در مرکز سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی مهمترین اولویت جلسات بعدی است.

به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، جلسه مشترکی با حضور مدیران عامل شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و نیز نماینده محترم دفتر حقوقی دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 25 دی ماه 96 برگزار گردید.

به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، جلسه مشترکی با حضور مدیران عامل شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و نیز نماینده محترم دفتر حقوقی دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 25 دی ماه 96 برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه شعاع حسنی از اعضای دبیرخانه شورای سلول های بنیادی و پزکشی بازساختی دانشگاه ضمن ارائه ای گفت: از حدود 2 سال پیش که ایده این مرکز ارائه شد مسیر زیادی را طی کرده ایم و با افراد و اساتید بسیاری در این خصوص رایزنی نموده ایم. یکی از مهمترین ایده هایی که به عنوان قطب علمی کشور علاقه داشتیم تا در این مرکز اجرا کنیم بهره مندی از حضور اساتید ایرانی خارج از کشور بود که الحمدالله با قرار گرفتن نام دو نفر از آنها در هیات علمی دانشگاه بخشی از برنامه های ابتدایی ما وارد فاز عملی شد؛ از طرفی هم همچنان با سایر دانشمندان ایرانی خارج از کشور در حال مذاکره هستیم تا با عقد قراردادهای بین دانشگاهی بتوانیم پروسه انتقال تکنولوژی را به کشور سرعت ببخشیم. شعاع حسنی ادامه داد: این مرکز - بر اساس قرارداد منعقد شده مابین دانشگاه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری -  می بایست با تاسیس یک شرکت دانش بنیان مادر در کنار دانشگاه،  اداره شود که طبیعتا ورود به این فاز مستلزم تشریح و توضیح نکات فنی و حقوقی موضوع است که امیدوارم با حضور وکیل دانشگاه در این جلسه بتوانیم به آن نقطه مشترک برسیم.

در ادامه آقای اشرفی وکیل دانشگاه و نماینده دفتر حقوقی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی و معرفی گفت: به عقیده بنده اگر تاسیس شرکت دانش بنیان مادر از اصول و بایدهای قراردادی هست که روی آن بحث می کنیم می بایست با چند و چون کار و نحوه مشارکت آشنا شویم و سپس به یک نقطه از تعامل بین تمام افراد ذی نفع برسیم. با توجه به مفاد این قرارداد بخشی از بندهای آن که به عقیده بنده احتمال سوء تعبیرهایی در آن وجود دارد باید دوباره بررسی شود و در این خصوص مدیران عامل محترم شرکتها می بایست مشورت کرده و اعلام نظر کنند.

سپس دکتر احمد بیگی گفت: یکی از بزرگترین دغدغه های بنده و احتمالا سایر همکاران اینجانب این است که آورده شرکت ها در برابر آورده دانشگاه چه سطح از ارزش را خواهد داشت؟ آیا حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مستقیما به دانشگاه ارائه خواهد شد؟ اگر بلی، شرکت های چطور می توانند از تجهیزات مرکز منتفع شوند؟ وی ادامه داد: اگر چه یقینا وجود برند نام دانشگاه علوم پزشکی تهران یکی از مهمترین آورده های دانشگاه در قبال شرکت ها و اساتید عضو در آنها می باشد ولی این نکته را هم فراموش نکنیم که قدرت تصمیم گیری شرکت دانش بنیان مادر نباید تحت تاثیر این نام قرار گیرد تا استقلال عمل و آزادی اندیشه در این پروژه حفظ شود. از طرف دیگر هم دانشگاه باید به این سطح از تفکر برسد که تمام اعضای این شرکتها جزو بخشی از شاکله دانشگاه بوده و دغدغه ایشان همان دغدغه دانشگاه و توسعه علم و فناوری است.

در ادامه دکتر توکلی گفت: بنده بخش اعظم نگرانی بنده این است که دانشگاه بر اساس هر تغییری که در آینده ممکن است رخ دهد نسبت به این شرکت و مرکز تغییر موضع و فکر بدهد و بخشی از اهداف بلندمدت مرکز را که اساتید حاضر در شرکت مذکور طراحی کرده اند راکد کند که امیدوارم با بحث و شور در این خصوص به یک نقطه نظر مشترک برسیم.

در پایان دکتر حمیدیه ضمن تشکر از حضور اعضای شرکت ها و وکیل محترم دانشگاه پیشنهاد کردند که برای جلسات بعدی هر کدام از شرکتها مدل جایگزین خود را برای تاسیس شرکت دانش بنیان مادر در مرکز سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه ارائه نمایند تا بعد از بحث و مشورت در این خصوص، گزارش مفصلی برای ارائه به معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه و سپس ریاست محترم دانشگاه آماده گردد.

انتهای خبر / ادمین

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تنظیمات پس زمینه
متن استاتیک شماره 1324 موجود نیست