استفاده از تکنیک پرینت سه بعدی و سلول های بنیادی در فرایند ترمیم مفاصل
با افزایش جمعیت مسن دنیا، موارد ابتلا به دردهای مفصلی نیز افزایش یافته است و این دردها معمولا ناشی از آسیب غضروف مفصلی بوده است. در حال حاضر به دلیل این که این غضروف های مفصلی قادر به بازسازی و ترمیم نیستند و ایمپلنت های مورد استفاده نیز به خوبی با بافت غضروف طبیعی و از پیش موجود یکپارچه نمی شوند، درمان این آسیب دیدگی های مفصلی بسیار مشکل است.
وزارت بهداشت ژاپن مجوز استفاده از سلول های CAR-T را جهت درمان کودکان مبتلا به لوکمی حاد لنفوئیدی صادر کرد.
تائید استفاده از Kymriah در ژاپن به عنوان اولین محصول مبتنی بر سلول های CAR-T
شرکت ارایه کننده این روش درمانی که نوارتیس (Novartis) نام دارد هم اکنون این خدمات را در ازای ۴۷۵ هزار دلار ارایه میدهد و مدعی است در ۸۳ درصد موارد مبتلایان به لوکمی حاد لنفوئیدی را "کاملا" درمان میکند.
سخنرانی آقای دکتر پورکریمی محقق Memorial Sloan Kettering Cancer center آمریکا برگزار شد.
ویرایش اپی ژنتیک دری به سوی دانش وراثت مارکهای اپیژنتیک
به گزارش مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه سخنرانی آقای دکتر پورکریمی محقق Memorial Sloan Kettering Cancer center آمریکا در روز چهارشنبه مورخ 22 اسفند سال 98 با عنوان "ویرایش اپی ژنتیک دری به سوی دانش وراثت مارکهای اپیژنتیک" برگزار شد.
روند اجرای تفاهم نامه های مشترک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بررسی گردید.
جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران با مرکز تعاملات بینالملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، جلسه ای با حضور قائم مقام محترم در امور بینالملل و ریاست مرکز تعاملات بینالمللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاون محترم تحقیقات دانشگاه، دبیر شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه و تنی چند از اعضای مرکز سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در مورخ 21/12/1397 برگزار گردید.
سخنرانی آقای دکتر پورکریمی محقق Memorial Sloan Kettering Cancer center آمریکا
ویرایش اپی ژنتیک دری به سوی دانش وراثت مارکهای اپیژنتیک
به گزارش مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه سخنرانی آقای دکتر پورکریمی محقق Memorial Sloan Kettering Cancer center آمریکا در روز چهارشنبه مورخ 22 اسفند سال 98 با عنوان "ویرایش اپی ژنتیک دری به سوی دانش وراثت مارکهای اپیژنتیک" برگزار خواهد شد.
Second patient free of HIV after stem-cell therapy
The breakthrough suggests first case was not a one-off and could pave way for future treatments.
نخستین جراحی بازسازی کاسه چشم به کمک فناوری بومی/ محققان ایرانی، انحصار آمریکا و آلمان را شکستند
جراحان و محققان ایرانی موفق شدند به کمک یک تکنولوژی جدید برای نخستین بار کاسه چشم را بازسازی کنند.
این نخستین بار است که در ایران جراحی کاسه چشم به کمک یک تکنولوژی هوشمند جراحی و پروتزهای طراحی شده متخص بیمار انجام میشود.
پژوهشکدهها در مقابل پول دولت چه چیزی تحویل جامعه دادند؟
قطعا حوزه مهم بعدی که باید روی آن تمرکز کنیم، سلولهای بنیادی است.
معاون علمی و فناوری رییسجمهور ضمن انتقاد از عملکرد پژوهشکدهها در کشور گفت: پژوهشکدههای ما کلاه خود را قاضی کنند و ببینند در 10 سال گذشته در مقابل پولی که از دولت گرفتند، چه چیزی تحویل جامعه دادند. همه جلسههایی که گذاشتند و روبانهایی که بریدند، به چه نتیجهای رسیده و چه چیزی به دست مردم رسیده است.
برگزاری نخستین سمپوزیوم استفاده از سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در دوره نوزادی در مرکز طبی کودکان
اولین سمپوزیوم استفاده از سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در دوره نوزادی با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری روز پنجشنبه دوم اسفند ماه سال 1397 برای نخستین بار کشور در مرکز طبی کودکان برگزار شد.
تسریع در اجرای بخش های مختلف پروژه مرکز جامع می بایست به یکی از اولویت های دانشگاه تبدیل شود
در جلسه ای با حضور معاونین دانشگاه مطرح شد: مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی علاوه بر اتاق های تمیز از بخش های بسیار مهم دیگری نیز تشکیل شده است.
به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، جلسه ای با حضور معاون محترم تحقیقات دانشگاه، معاون محترم توسعه دانشگاه، مدیر امور عمومی معاونت تحقیقات دانشگاه و دبیر شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه در مورخ 23/11/1397 برگزار گردید.