22 دی 1403
logo

مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

سلول های استرومایی مزانشیمی برای بهبود سازگار پذیری در پیوند اعضا

پژوهشگران در مقاله ای مروری به بررسی تجارب بالینی اولیه با سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان را در گیرندگان پیوند کلیوی اهدا کننده زنده پرداختند و دیدگاه کلی از نتایج موجود از سایر برنامه های بالینی با استفاده از سلول های بنیادی مزانشیمی در پیوند کلیه و کبد را ارائه کرده اند...

چالش اولیه در پیوند عضو، نیاز به سرکوب طولانی مدت ایمنی میزبان برای تضمین بقای طولانی مدت آلوگرافت است. با این حال، سرکوب ایمنی طولانی مدت غیر تخصصی می تواند منجر به مشکلات تهدید کننده حیات شود.

بنابراین، تلاش ها به سمتی سوق داده شده است تا استراتژی های جدیدی را کشف کنند که اجازه به حداقل رساندن حفظ سرکوب ایمنی را بدهند و در نهایت منجر به تحمل پیوند شوند. در این سناریو، سلول های استرومایی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان(MSC)، با توجه به ویژگی های تعدیل کنندگی ایمنی منحصربفردشان برای ایجاد تعادل بین سلول های T تنظیمی و حافظه ای، به عنوان یک کاندیدای بالقوه برای سلول درمانی به منظور پیشبرد تحمل ایمنی ظهور کرده اند.

پژوهشگران در مقاله ای مروری به بررسی تجارب بالینی اولیه با سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان را در گیرندگان پیوند کلیوی اهدا کننده  زنده پرداختند و دیدگاه کلی از نتایج موجود از سایر برنامه های بالینی با استفاده از سلول های بنیادی مزانشیمی در پیوند کلیه و کبد را ارائه کرده اند و این مشکلات و موفقیت های این سلول درمانی های خلاقانه را برشمرده اند. شما از طریق لینک ذیل می توانید به مطالعه این مقاله مروری بپردازید.

لینک دانلود مقاله: Human Immunology

پایان خبر / ادمین

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تنظیمات پس زمینه
متن استاتیک شماره 1324 موجود نیست