07 بهمن 1403
logo

مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1395/09/06 - 11:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 99
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی از تاسیس مراکزی با عنوان مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در قالب سه قطب کشوری خبر داد و گفت: به دنبال روند تمرکز زدایی در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی هستیم.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلول های بنیادی در جلسه کارگروه شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه تا چند سال گذشته امکانات پژوهشی در حوزه مطالعات سلول های بنیادی در سطح کشور اغلب در شهر تهران متمرکز بود است گفت: تمرکز حوزه مطالعات سلول های بنیادی در استان تهران دلیلی بر آن بود تا پژوهشگران سراسر کشور قادر نباشند از امکانات ویژه این حوزه برای پیشبرد اهداف تحقیقاتی خویش بهره ببرند.

امیر علی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلول های بنیادی در جلسه کارگروه شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه تا چند سال گذشته امکانات پژوهشی در حوزه مطالعات سلول های بنیادی در سطح کشور اغلب در شهر تهران متمرکز بود است گفت: تمرکز حوزه مطالعات سلول های بنیادی در استان تهران دلیلی بر آن بود تا پژوهشگران سراسر کشور قادر نباشند از امکانات ویژه این حوزه برای پیشبرد اهداف تحقیقاتی خویش بهره ببرند. از این رو با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار شده است، مراکز جامعی با عنوان "مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی" در قالب سه قطب کشوری شامل، شمال (دانشگاه علوم پزشکی تبریز)، مرکزی (دانشگاه علوم پزشکی تهران) و جنوب (دانشگاه علوم پزشکی شیراز) تاسیس شود تا روند تمرکززدایی در این حوزه کلید بخورد. حمیدیه گفت: تسریع روند قانون گذاری در حوزه پژوهش سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی یکی از نیازهای اساسی کشور است. در این جلسه که با حضور اساتید دانشگاه و مدیران عامل شرکت های دانش بنیان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی به معرفی این مرکز پرداخت و گفت: تا چند سال پیش امکانات پژوهشی در حوزه مطالعات سلول های بنیادی در سطح کشور اغلب در شهر تهران متمرکز بود و این سبب می شد تا پژوهشگران سراسر کشور قادر نباشند از امکانات ویژه این حوزه برای پیشبرد اهداف تحقیقاتی خویش بهره ببرند. حضور شرکت های دانش بنیان در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی باید پر رنگ شود در ادامه حمیدیه از تلاش برای برنامه ریزی جهت حضور هر چه بیشتر و پررنگ تر شرکت های دانش بنیان در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت و ادامه داد: این یک آرزوست و برای تحقق آن، همکاران ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تلاش هستند تا طی رایزنی هایی که با شورای عالی انقلاب فرهنگی داشته اند، برخی از قوانین قدیمی را تغییر داده و به مرحله تصویب برسانند تا میزان علاقه مندی پژوهشگران و دانشمندان کشور را در این زمینه بیشتر کرده و پژوهش های رایج در کشور را از حالت تحقیق فقط برای تحقیق خارج کنیم. پژوهش ها باید با هدف تولید و ارائه محصول صورت گیرد سپس شعاع حسنی مشاور علمی ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلول های بنیادی معاونت علمی ارائه ای در زمینه بازار حال حاضر سلول های بنیادی و آینده ای که برای آن می توان متصور شد ارائه داد و گفت: ما به عنوان قشر دانشگاهی باید پژوهش های خود را با هدف تولید و ارائه محصول انجام دهیم و از حالت مبتنی بر مقاله صرف بیرون بیاییم. وی با ذکر مثال هایی از آمریکا و اروپا دید وسیعی از بازار حال حاضر سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی را ارائه کرد و تاکید نمود اگر تا سال 2025 بتوانیم تنها 2 درصد از بازار جهانی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی را در ایران داشته باشیم جهشی فوق العاده در اقتصاد جهانی خواهیم داشت و این دور از تصور نیست. بر اساس این گزارش، در پایان جلسه کارگروه شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در محل آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران اعضا حاضر در جلسه به بیان نظرات و سوالات خود پرداختند که دکتر حمیدیه و دکتر شعاع حسنی به آنها پاسخ دادند.
  • گروه خبری : اخبار صفحه اصلی
  • کد خبر : 64327
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تنظیمات پس زمینه
متن استاتیک شماره 1324 موجود نیست