22 دی 1403
logo

مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه شورای اجرایی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه برگزار گردید

در جلسه شورای اجرایی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه عنوان شد: ضرورت توجه به نحوه تخصیص منابع به این مرکز و ایجاد شبکه ای از متخصصین حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برای ایجاد هم افزایی بین گروه های مختلف تحقیقاتی و ممانعت از موازی کاری ها

نشست شورای اجرایی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور دبیرمحترم شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه و جمعی از اساتید و پژوهشگران علاقه مند در این حوزه در محل آن مرکز، در تاریخ سه شنبه 3/12/95 برگزار گردید.

در ابتدای جلسه شعاع حسنی عضو دبیرخانه شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به حضار گفت: استارت وجود چنین مرکزی از حدود 19 ماه پیش در دانشگاه علوم پزشکی تهران با کمک ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی و با هدف تجمیع پتانسیل های آموزشی، پژوهشی و خدمات درمانی در این زمینه خورده شد. شعاع حسنی در ادامه اذعان داشت: تهران، تبریز و شیراز سه قطب مهمی بودند که برای اجرای چنین پروژه های کلان ملی انتخاب شدند و همانگونه که استحضار دارید مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دهه مبارک فجر بدست معاون محترم علمی و فناوری رئیس جمهور افتتاح گردید و دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز به زودی نسبت به افتتاح مرکز جامع شیراز اقدام خواهد نمود. وی همچنین افزود: با این اوصاف همکاران ما در این مرکز و با توجه به پتانسیل های بالقوه ای که در دانشگاه داریم، از ماه ها پیش در تلاش هستند تا مرکزی در خور شان دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی کنند که هم محلی برای تحقیق و توسعه ایده های نوین در این زمینه داشته باشیم و هم بتوانیم از خدمات چنین مراکزی به صورت ملموس و قابل استفاده بین مردم عادی بهره ببریم.

سپس دکتر امیرعلی حمیدیه دبیر شورای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه با تقدیر از حاضرین جهت شرکت در این جلسه به توصیف اهداف تاسیس مراکز جامع پرداخت و گفت: مراکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی از سه مولفه مهم بهره می برند که عبارتند از 1 - آموزش، پژوهش و توسعه منابع انسانی، 2 تجاری سازی و بازار و در نهایت 3 ارائه خدمات بالینی. وی ادامه داد: یکی از بزرگترین مزیت های وجود چنین مراکزی، تجمیع امکانات یک شهر، در چنین محل هایی می باشد که محققین را قادر می سازد ضمن تمرکز بر روی پروژه ها و ایده های خود نسبت به خدمات رسانی به بیماران  مختلف رغبت بیشتری نشان دهند. وی همچنین گفت: یکی از مشکلات این زمینه علمی عدم یکپارچه بودن مراکزی است که در این حوزه فعالیت می کنند و لذا وجود مراکزی با عنوان مراکز جامع، سبب هم افزایی و یکپارچگی مراکز مختلف پژوهشی در دانشگاه خواهد شد.

دکتر حمیدیه افزود: باید توجه داشته باشیم که تاسیس چنین مراکزی نباید صرفا تولید مقاله و تحقیق برای چاپ مقاله باشد و برعکس باید به تولید و عرضه محصولات دانش بنیان و بومی شده بیاندیشیم تا کشور عزیزمان را بیشتر و بیشتر در این زمینه در دنیا مطرح بنماییم.

سپس دکتر فرزاد محمدی گفت: مهمترین نکته ای که به نظر بنده می رسد، نحوه بودجه بندی و ارائه پژوهانه های ویژه برای افرادی است که علاقه به این حوزه از علم دارند. وی همچنین گفت: تعیین نقشه راه توسعه مرکز یکی از مهترین دغدغه های ما می تواند باشد که امیدوارم اعضای محترم این شورا نسبت به این موضوع علاقه نشان دهند.

در ادامه تمامی اعضا ضمن ارائه پیشنهادات و انتقادات خود به بحث و تبادل نظر نشستند.

 

پایان خبر / ادمین

95/12/04

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تنظیمات پس زمینه
متن استاتیک شماره 1324 موجود نیست