کارآزمایی بالینی استفاده از سلول های CAR-T در درمان مالتیپل مایلوما
نتایج پیش بالینی استفاده از سلول های CAR-T علیه مارکر BCMA در درمان بیماری مالتیپل مایلوما نشان دهنده موفق بودن این روش درمانی بوده است.
در جلسه مشترک معاونت محترم تحقیقات و فناوری و دفتر فنی دانشگاه تاکید شد: هیچ نگرانی بابت نحوه تامین بودجه پروژه اتاق های تمیز مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه وجود ندارد.
روند احداث پروژه اتاق های تمیز دانشگاه با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت.
به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، جلسه بررسی میزان پیشرفت پروژه اتاق های تمیز این مرکز با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، میر دفتر فنی دانشگاه، دبیر شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان دانشگاه در تاریخ 23 اردیبهشت 98 برگزار گردید.
استفاده از سلول های بنیادی به عنوان یک چسب طبیعی در پزشکی
محققان موفق به توسعه روشی شدند که با جوشخوردن سلولهای بنیادی و تشکیل بافت همبند، زخم بهبود مییابد، این روش برای درمان زخمهای مزمن ناشی از دیابت موثر است.
برگزاری پنجمین سمپوزیوم ژنتیک و سلول های بنیادی با رویکرد ژن درمانی در مرکز طبی کودکان
پنجمین سمپوزیوم ژنتیک و سلول های بنیادی با رویکرد ژن درمانی در سالن همایش مرکز طبی کودکان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، این سمپوزیوم به همت ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، روز پنجشنبه 12 اردیبهشت 98 در سالن شماره یک همایش های مرکز طبی کودکان برگزار شد.
پنجمین سمپوزیوم " ژنتیک و سلولهای بنیادی با رویکرد ژن درمانی " برگزار می گردد
این سمپوزیوم در تاریخ 12/2/98 در محل بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار می گردد.
به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، پنجمین سمپوزیوم " ژنتیک و سلولهای بنیادی با رویکرد ژن درمانی" با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ 12/2/98 در محل بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار می گردد.
بازدید بازرسان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از پیشرفت پروژه مرکز جامع
تاکید بازرسان مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری بر تسریع پروژه در کنار تصویب چارت سازمانی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی
به گزارش مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، این بازدید با حضور بازرسان مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به همراه آقای دکتر حمیدیه دبیر شورای سلول های بنیادی و تنی چند از کارشناسان و مهندسان پروژه در تاریخ 29 فروردین 98 صورت پذیرفت.
سلول های بنیادی می تواند موجب کاهش عوارض جانبی حاصل از پرتودرمانی شود
یکی از راه های درمان سرطان استفاده از روش پرتو درمانی است. با این حال، پرتو درمانی می تواند آسیب قابل توجهی نیز به بافت های طبیعی فرد وارد کند. سلول های بنیادی مزانشیمی پتانسیل کاهش دادن میزان این آسیب را دارند اما این پتانسیل را نیز دارند که موجب تقویت سلول های توموری باقی مانده نیز شوند.
تولد اولین سگ پلیس شبیهسازی شده
از آنجایی که سگها دارای مهارتها و شخصیتهای متفاوتی هستند، پلیس چین قصد دارد از بهترین آنها کپی برداری کند و چند نمونه از بهترین سگهای پلیس را شبیهسازی کند.
نتیجه موفقیت آمیز استفاده از سلول های بنیادی برای مقابله با بیماری صرع در مطالعات پیش بالینی
طی یک دهه گذشته محققین توانسته اند سلول های بنیادی پرتوان القایی(iPSCs) را تقریبا از هر نوع سلولی در بدن تولید کنند. این سلول های بنیادی می توانند در ادامه برای تمایز به انواع سلول های بدن از جمله نورون های بینابینی گاباارژیک مورد استفاده قرار گیرند.
درمان اولین بیمار سرطانی توسط سلولهای NK مشتق شده از سلولهای بنیادی
پس از 10 سال بهبودی، سرطان Derek Ruff این بار با مرحله IV سرطان روده بزرگ بازگشت. علیرغم شیمیدرمانی، پرتودرمانی و ایمونوتراپی، بیماری او پیشرفت کرد.
در فوریه سال 2019، به عنوان بخشی از یک آزمایش بالینی فاز I در مرکز سرطان در ساندیگو آمریکا، Ruff اولین بیمار در جهان بود که برای سرطان توسط سلولهای بنیادی پرتوان القایی (iPSC) مشتق شدهای با نام FT500، درمان شد.